Web Analytics
More
    Reklāma

    iPhone 15 beidzot varētu saņemt Thunderbolt atbalstu un nodrošināt 80x ātrāku datu pārraidi

    Jaunākie raksti

    Jaunākās iPhone 15 baumas norāda uz pāreju no Lightning pieslēgvietas uz USB Type-C. Šīs gan nav svaigas baumas, jaunākā informācija norāda arī uz pāreju no Mezozoja ēras USB 2.0 ātrumiem uz modernu Thunderbolt atbalstu, kas nozīmē līdz pat 40 Gbit/s datu pārraides ātrumus.

    Lightning pieslēgvieta ir bijusi iPhone sastāvdaļa kopš 2012. gada, kopš tā laika Lightning nav būtiski uzlabota, paliekot pie aizvēsturiskiem USB 2.0 ātrumiem. Par Lightning pieslēgvietas ātrumiem parādījās sūdzība līdz ar iPhone iespēju ierakstīt ProRes video, ko bija mokoši pārsūtīt uz datoru apstrādei.

    Reklāma


    Iepriekš tika uzskatīts, ka Thunderbolt varētu nonākt tikai iPhone 15 Pro Max, bet nu izskatās, ka arī iPhone 15 un iPhone 15 Plus tiks pie ļoti ātras pieslēgvietas. Cerams, USB Type-C ieviešana iPhone beidzot atnesīs arī lielākus akumulatora uzlādes tempus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Daniēls Doze
    18.08.2023 13:46

    Njā lietojot ancient usb 2.0 tagad var baigi reklamēt cik ātrāki, sen jau vajadzēja upgradoties…

    Jeblonskis
    18.08.2023 19:32
    Reply to  Daniēls Doze

    Priekš kam?
    Un paskaidro tehniskā valodā.

    Janis
    18.08.2023 18:43

    Abolitis jau sen neko jaunu nerada

    Jeblonskis
    18.08.2023 19:37
    Reply to  Janis

    Nē, paga paga, rada gan! Jaunus gļukus, un šķēršļus remontam!
    Tas nau viegls “darps”. Sēdi vot un izdomā, kā izdabāt debīlajam direktorelim un Home pogā iekļaut ĪDē. Vai baterijā, kurai jāpaliek mazākais un ietipīgākai. Vai ekrānam, kuru jāuztaisa plānaku, atrodi vietu priekš kaukādas liekas mikrenes. Un tad izgudro savu T2 “šinu”. Tas nau tā, uz pohām, kamēr brūkleņu sulu malko, stundiņas dažas.

    Reklāma