Web Analytics
More
    Reklāma

    Sonos varētu piedāvāt Apple TV konkurentu

    Jaunākie raksti

    Šī nedēļa nesusi ieskatu uzņēmuma Sonos nākotnes produktos, un papildu bezvadu austiņām, zīmols plāno ienākt arī TV straumēšanas ierīču segmentā.

    Šis tirgus varbūt nav pārāk piesātināts, tomēr tajā dominē vai nu pietiekami dārgā Apple TV iekārta, vai krietni lētākais Amazon Fire. Visticamāk, ka Sonos tēmē premium segmenta virzienā, izrādot konferenci Apple produktam. Vēl nav zināms konkrēts iekārtas nosaukums, taču projekta segvārds ir Pinewood. TV straumēšanas iekārtas cena varētu būt robežās no 150 līdz 200 dolāriem.

    Reklāma

    Pagaidām zināms, ka Sonos TV straumēšanas iekārtu darbinās Android operētājsistēma, un viena no īpašajām lietām varētu būt speciāli veidotais lietotāju interfeiss. Tāpat šī iekārta atbalstītu Sonos balss vadību un sadarbotos arī ar citiem viedajiem asistentiem. Protams, šis viss nav nekas unikāls, un ir skaidrs, ka uzņēmumam būs jādomā pie tiem punktiem, kas piesaistītu pircējus.

    Viena no āķiem varētu būt citu Sonos iekārtu pārvaldība, lai veidotu vislabāko skanējumu. Jau šobrīd Sonos piedāvā skaļruņus, ar kuriem aprīkot mājas kinozāli, un šī ierīce ļautu tos ērti pārvaldīt, neizmantojot telefonu. Tāpat Sonos jau uzsācis pārrunas ar straumēšanas servisiem, mēģinot atrast tās interesantās lietas, kas varētu piesaistīt pietiekami lielu klientu loku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Slais
    24.11.2023 11:11

    Tā būs vienkārši kārtējā TV straumēšanas ierīce, tāda pati kā citas uz “Android bāzes”.
    Apple TV ir Apple ekosistēma, tas arī vienīgais pluss, nu tiem kuri izmanto ābola produktus.
    Starpcitu, varbūt kādam bijusi darīšana ar kvalitatīviem TV, bet bez “Smart TV funkcijas”?

    Biteme
    24.11.2023 11:18
    Reply to  Slais

    Kā variants – neizmantot smart galu teļļukā….pārdot pliku dzelzi mūsdienās nav izdevīgi – nekas negarantē ka cilvēks izmantos abonējamos servisus. Ja tie ir iekšā, tad slinkums un nezināšana ņem virsroku 99.5% gadījumu. Es pat nebrīnītos, ka servisi maksā kaut kādu komisiju iekārtu ražotājiem no peļņas par spēju piesaistīt maksājošus klientus.

    Last edited 5 months ago by Biteme
    Jānis Baumanis
    24.11.2023 11:22
    Reply to  Slais

    Izskatās ka tādu vairs nav. Jo pievienotā planšetes shēma, ar ekrāna cenu salīdzinot, maksā kapeikas. Varu ieteikt 2 variantus: 1) atrast iespēju savam TV modelim uzlikt 3 puses appus ārpus TV ražotāja smilšu kastes (te uzmanīgi, var uzrauties uz vīrusiem) 2) pašu TV neslēgt pie tīkla nemaz – tikai caur dekoderi vai medijkasti.

    eh3434
    24.11.2023 16:15

    Apple vienā konkrētā jomā gan būs būtiski labāks par šo verķi. Tiklīdz izlasu, ka būs Android, tad ir skaidrs, ka tur būs procesors no kāda max 200e vērta tālruņa un Android atbalsts sāksies un beigsies ar to lielo versiju ar kuru tiks iekārta pārdota.
    Kad Apple izlaiž savu TV iekārtu, tad tā ieliek pietiekami jaudīgu proci un tas spēj darbināt ierīci bez bremzēšanas daudz gadus. Nemaz nerunājot par apdeitiem daudzu gadu garumā.
    Diemžēl Android kastes cik izskatās, tad bieži vien ieliek proci, lai tikai šī brīža softs strādātu gandrīz ar jaudas limitiem.
    Neesmu Apple fanbojs, bet pēc vairāku gadu pieredzes ar Apple TV kastīti, man nav īsti vēlmes Android iekārtu mēģināt un vai TV ar android.
    Nezinu kā 2023. gada TV, bet agrāk praktiski visiem TV tika likti crap procesori ar ļoti maz RAM, kas priekš manis ļoti bojāja lietošanas pieredzi.

    Reklāma