Web Analytics
More
    Reklāma

    Motorola grasās piedāvāt Android viedtālruni, kas koncentrēsies uz MI un sastādīs konkurenci Galaxy S24

    Jaunākie raksti

    Motorola ir publiskojusi pirmo reklāmas rullīti Moto X50 Ultra viegtālrunim, kas iedvesmojies gan no Formula 1, gan izceļ dažādus mākslīgā intelekta ieguvumus.

    Pagaidām gan nav zināma precīza tehniskā informācija, jo reklāmas video vairāk koncentrējas uz kopējo telefona vīziju. Tajā ir redzams, ka Moto X50 Ultra ir aprīkots plastikāta ādas aizmuguri un diskrēti novietotas kameras augšējā kreisajā stūrī. Formula 1 tematika varētu liecināt gan par ierīces ātrumu, gan vēlmi to izziņot 21. aprīlī, kad sacensības norisināsies Ķīnā.

    Papildu tam Motorola vēlas ielekt mākslīgā intelekta vilcienā, sastādot konkurenci Samsung Galaxy S24 sērijas tālruņiem. Kaut arī šobrīd nav pieejama precīza informācijas, kas konkrēti Moto X50 Ultra padarīs par mākslīgā intelekta viedtālruni, tomēr tās varētu būt līdzīgas iespējas: teksta apkopojumu izveide, zvanu tulkošana reālā laikā, kā arī bilžu apstrāde. Jauno Motorola viedtālruni darbinās Android operētājsistēma.

    Sākotnēji Moto X50 Ultra tālrunis tiks piedāvāts Ķīnas tirgum, kas ir ierasta prakse daļai uzņēmumu. Pēc tam pārējā pasaulē tas varētu parādīties jau ar citu nosaukumu – Moto Edge 50 Pro, sekojot priekšgājējam Moto Edge 40 Pro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    05.03.2024 09:18

    Plastikāta āda. Dermantīns. Jaunais premium.

    Man jau šķiet, ka MI trubas atkārtos 3D TV slavas riksi – strauju un īsu. Apvilkt un atrast. Paspēlēties un aizmirst.

    Karlis
    05.03.2024 20:12
    Reply to  Biteme

    Nu vismaz 3d brilles palika iepakojumā.

    Reklāma