Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple vairākiem saviem servisiem paaugstina abonēšanas cenas

    Jaunākie raksti

    Apple pievienojies lielai daļai abonēšanas servisu, paaugstinot cenas daļai savu pakalpojumu.

    Tagad lietotājiem nāksies šķirties no lielākas naudas summas par Apple TV+, Apple Arcade un Apple News+ (kas nav pieejams Latvijas tirgum) servisiem. Attiecīgi cena tiks paaugstināta arī Apple One plāniem, kas apkopo vairākus pakalpojumus vienā maksājumu. Vismaz pagaidām cenas netiks paaugstinātas Apple Music un Apple iCloud servisiem, kas varētu būt vieni no populārākajiem.

    Apple TV+ jaunā ikmēneša cena ir 9.99 EUR iepriekšējo 6.99 EUR vietā. Tikmēr Apple Arcade mobilo spēļu serviss tagad maksā 6.99 EUR mēnesī iepriekšējo 4.99 EUR vietā, bet par ziņu abonēšanas servisu Apple News+ būs jāšķiras no 12.99 EUR (balstoties uz dolāru cenu) iepriekšējo 9.99 EUR vietā, tomēr cena var atšķirties, jo šis pakalpojums nav pieejams Latvijā.

    Šis ir salīdzinoši liels cenu pieaugums katram servisam, jo mēneša cena augusi par 3 EUR. Tāpat cenas ASV tikušas paaugstinātas arī Apple One pakalpojumam, kas apvienot vairākus uzņēmuma servisus viena abonementā. Pagaidām izskatās, ka Eiropā cenas paliek iepriekšējās. Proti, lētākais Individual plāns maksās 16.95 EUR mēnesī, bet otrs Family 21.95 EUR. Trešais Premium Latvijā nav pieejams, bet tā cena ASV tirgū tagad ir 37.95 EUR.

    Uzņēmumam tuvojas finanšu ceturkšņa noslēgums, un šis ir viens no soļiem kā kāpināt savus ienākumus uz aktīvo lietotāju bāzes. Taču zinām, ka arī citi servisi pēdējā gada laikā ir cēluši pakalpojumu cenas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Drindālz
    27.10.2023 15:01

    Nu ļoti pareizi!
    Nesaprotu kapēc sen jau nepacēla. Nu ne sen, bet vismaz 2 gadus apakaļ, tā saucamajā “pandēmijā”.
    Ja govis laikus neslauc, un aitas necērp, tad viņas nosprāgst.

    Reklāma