Web Analytics
More
    Reklāma

    Noskaidrots, kurš bijis šī gada klausītākais jaunais albums “Apple Music” servisā

    Jaunākie raksti

    Mūzikas straumēšanas serviss Apple Music dalījies ar informāciju, kura izpildītāja jaunais albums ir sasniedzis pirmās dienas klausītāju rekordu 2023. gadā. Šis gods pieder mūziķim Travis Scott ar albumu “UTOPIA”.

    Jaunais albums tika izlaists 28. jūlijā, un tajā atrodamas 19 dziesmas, tāpēc to savā ziņā varētu nodēvēt par dubultalbumu. Tajā varēs atrast dziesmas, kuras izpildītas kopā ar tādiem māksliniekiem, kā Beyonce un Drake. Tas norāda, ka izpildītājs ir sadarbojies ar pasaules mūzikas zvaigznēm, lai īpaši izceltu savu albumu un māksliniecisko pusi.

    Taču tehniskā un interesantā ziņa ir tā, ka tieši Travis Scott albumam ir izdevies kļūt par šogad pirmajā izlaišanas dienā visklausītāko albumu Apple Music straumēšanas servisā. Tas ir pietiekami liels notikums, jo zināms, ka pasaulē populārā dziedātājā Taylor Swift šogad pārizdevusi albumu “Speak Now”, un uz viņas tūri Eiropā diezin vai ir palikušas brīvas biļetes.

    Protams, Apple neizpauž, kāds ir bijis šī rekorda apjoms. Arī Spotify norādījis, ka UTOPIA kļuvis par visu laiku klausītāko albumu tā izlaišanas dienā, kas ir visai iespaidīgs rekords.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    trx450
    02.08.2023 16:25

    Dīvaini ka Blackpink nav nr.1

    Pēc YT info gandrīz katra dziesma Blackpink atskaņota 1.5miljardi reižu.

    Savukārt tam TravisSccot labi ja 500miljoni, kļūdos. 200 miljoni

    Last edited 8 months ago by trx450
    stealthy
    03.08.2023 00:01

    Nezinu, kā tur Amerikās. Varbūt tur viņiem “utopia” ir pirmajā vietā. Bet pie mums Kivičš – Raunas zaļumballes izskaņā ar dziesmu “Erika” – ir pirmajā vietā.

    Reklāma