Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple lietotņu izstrādātājiem izmaksājis vairāk nekā 320 miljardus dolāru

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple publiskojis informāciju par to, cik no 2008. gada tas ir izmaksājis lietotņu izstrādātājiem, pateicoties App Store servisam. Kopējā summa 14 gadu laikā pārsniegusi 320 miljardus dolāru.

    Šie ir ieņēmumi, kurus saņēmuši izstrādātāji pēc Apple komisiju atvilkumiem. Papildu tam uzņēmums norādījis, ka šo gadu laikā skaits dažādu abonēšanas pieslēgumu skaits sasniedzis 900 miljonus. Tas sevī iekļauj gan dažādu lietotņu abonētājus, gan citu Apple piedāvāto servisu lietotājus.

    Kaut arī Apple savulaik bija viens no pirmajiem, kas sāka piedāvāt lietotņu veikalu un dažādas papildu iespējas viedtālruņiem, tomēr iepriekšējais gads nesis dažādus izaicinājumus, jo vietējās valdības vēlas ierobežot App Store monopolistisko stāvokli.

    Tomēr uzņēmuma servisiem turpinās veiksmīga darbība, jo Apple Music pārsniedzis 100 miljonu dziesmu skaitu, Shazam lietots vairāk nekā 70 miljardu reižu, Apple Arcade piedāvā vairāk nekā 200 spēles. Apple Fitness+ ir pieejami vairāk nekā 3500 treniņi, bet Apple TV+ saņēmis dažādas godalgas.

    Kurš ir jūsu iecienītākais Apple serviss?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    REALAIS
    12.01.2023 12:11

    Nav slikti iekasēt ap 130 miljardiem no citu aplikācijām tajā pašā laikā tikai par Apple store izmantošanu.

    Reklāma