Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple paziņojis 2022. gada App Store lietotņu veikala balvu ieguvējus

    Jaunākie raksti

    Novembra beigās Apple nominējis dažādas lietotnes, kas ieguvušas App Store balvu par šī gada labākajām lietotnēm. Šogad liels uzsvars likts uz tām lietotnēm, kas sniedz bagātīgas iespējas gan pašā App Store, gan starp dažādām platformām. Nominācijas tikušas izdalītas starp dažādiem Apple produktiem un kategorijām.

    Par labāko lietotni iPhone atzīts sociālais tīkls BeReal, kurā ir iespējams uztaisīt “pašiņu” un vēl parādīt, ko cilvēks dara konkrētajā brīdī caur telefona aizmugurējo kameru, radot reālistiskāku dzīves pieredzi. Apple iPad gata lietotne ir GoodNotes 5. Atsevišķi izcelta arī Apple Watch gada lietotnes, kas ir Gentler Streak. Mac datoriem labākā gada lietotne nominēta MacFamilyTree 10.

    Atsevišķa kategorija atvēlēta arī spēlēm. Apple iPhone ekosistēmā par 2022. gada labāko mobilo spēli atzīta Apex Legends Mobile, bet iPad Moncage. Šeit var izcelt arī Mac datoru videospēli Inscryption un Apple Arcade spēli Wylde Flowers. Atsevišķa sadaļa Apple Watch šajā nominācijā nav.

    Kā jau mūsdienu laikos pienākas, Apple atsevišķi izcēlis piecas lietotnes, kurām ir bijusi ietekme kultūrā un sabiedrībā. Tās ir How We Feel, Dot’s Home, Locket Widget, Waterliama un Inua – A Story in Ice and Time. Kaut arī neesmu lietojis nevienu no nosauktajām lietotnēm, tomēr interesanta izskatās Waterliama, kas pozitīvā veidā cenšas motivēt regulāru un pietiekamu ūdens uzņemšanu.

    Kura būtu jūsu gada lietotne un gada spēle mobilajās ierīcēs?

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma