Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Music straumēšanas servisā pieejami jau 100 miljoni dziesmu

    Jaunākie raksti

    Oktobra sākumā mūzikas straumēšanas serviss Apple Music sasniedzis visai zīmīgu atzīmi, jo servisā tagad pieejamas vairāk nekā 100 miljoni dziesmu.

    Apple Music dienasgaismu ieraudzīja 2015. gadā, un atskatoties, liekas, ka tas bija ātrāk, un servisam šobrīd ir septiņi gadi. Kā norāda viena no Apple Music vadītājām Reičela Ņūmena (Rachel Newman), servisa mūzikas piedāvājums ir tik liels, ka to nav iespējams noklausīties vairāku cilvēka mūžu garumā. Tāpat viņa apgalvo, ka Apple Music piedāvā vairāk mūzikas, salīdzinot ar citām platformām, par ko gan es būtu nedaudz skeptisks.

    Apple izveidotais mūzikas straumēšanas serviss nav ērts tikai gala klausītājiem, bet tā ir iespēja ikvienam māksliniekam izplatīt savu radošo veikumu. Straujā straumēšanas servisu izplatība pēdējos gados ir mainījusi arī mūzikas ierakstu nozari, jo tagad nav obligāti jāsadarbojas ar kādu noteiktu ierakstu studiju un izplatītājiem, bet pats autors to var ielikt Apple Music, lai tā būtu pieejama plašam klausītāju lokam.

    Protams, 100 miljonu dziesmu robeža ir iespaidīga, bet tas nozīmē, ka klausītājam ir ļoti plaša izvēle, iespējams, tā pat sarežģī izvēli. Šeit palīgā nāks gan automātiski veidotie atskaņošanas saraksti, kas balstās uz lietotāja gaumi, kā arī Apple pašu veidotie saraksti, kuru skaits ir ap 30 000 tūkstošiem.

    Salīdzinot ar konkurentiem, Apple Music nav pieejama bezmaksas versija, bet būs jāšķiras no 8,99 EUR mēnesī.

    Kuru no mūzikas straumēšanas servisiem ir iecienījuši mūsu lasītāji?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma