Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple Weather lietotne saņems iebūvētu ziņu sekciju

    Jaunākie raksti

    Kad pie lietotājiem nonāks jaunā iPhone operētājsistēmas iOS 16.2 versija, tā nesīs jaunumus Apple Weather lietotnē, atspoguļojot saistītās ziņas par reģionu no cita servisa Apple News.

    Jaunā ziņu sekcijas integrācija Weather lietotnē parādīsies zem 10 dienu laikapstākļu prognozes, līdz ar to netraucējot pamata informācijai par laikapstākļiem. Pagaidām gan nav precīzi skaidrs šo ziņu algoritms, jo pēc pieejamās informācijas no iOS 16 Beta lietotājiem, tad tā atspoguļojas tikai dažās pilsētās un šobrīd pieejama vienīgi ASV. Tāpat ziņu modulis tiks slēpts, kad Weather lietotnē parādīsies brīdīnājums par bīstamiem laikapstākļiem.

    Ziņu saturs arī var būt atšķirīgs, un tās var būt saistītas gan ar konkrētās vietas laikapstākļiem, vai arī vienkārši saistoša informācija konkrētajam iPhone lietotājam. Jauno ziņu integrāciju saņems arī iPad planšetdatoru lietotāji, kuriem beidzot no iPadOS 16 versijas ir pieejama atsevišķa Weather lietotne.

    Avots: MacRumors

    Tā kā ziņas būs saistītas tieši ar Apple News servisu, tad, visticamāk, to neieraudzīsim Latvijā, jo pēc man pieejamās pēdējās informācijas, šis serviss nav pieejams Latvijas tirgum. Domāju gan, ka tā nav liela problēma, jo ziņas tāpat mūsdienās ir pieejamas, kur vien pamet acu skatu, un laikapstākļu lietotnē gribētos redzēt konkrēto informāciju par laiku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Biteme
    21.11.2022 09:03

    Pie laika ziņām pieliks citas ziņas, lasot ziņas pārlūkā, sānā rādīs arī laika ziņas. Vārdu sakot, figu izvairīsies!

    Reklāma