Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple varētu iegūt tiesības pārraidīt FIFA Klubu Pasaules kausa spēles

    Jaunākie raksti

    Parādījušās visnotaļ nopietnas baumas, ka Apple varētu iegūt ekskluzīvas tiesības pārraidīt FIFA Klubu Pasaules kausa spēles, kas uzņēmuma vēsturē būtu viens no lielākajiem sporta notikumiem.

    Pirmkārt, tas norāda uz uzņēmuma ambīcijām arvien vairāk iesaistīties sporta spēļu tiešraižu straumēšanas biznesā. Līdz šim Apple TV piedāvāja iespēju skatīties beisbola spēles, kā arī ASV augstāko futbola līgu jeb labāk zināmu kā MLS. FIFA jaunais turnīrs norisināsies 2025. gada vasarā, kurā savā starpā sacentīsies 32 pasaules futbola klubi.

    Reklāma


    Kā iespējamā darījuma summa tiek minēts 1 miljards dolāru. Zīmīgi, ka šis turnīrs norisināsies tieši ASV. Ja šis darījums notiks, tad informācija varētu tikt publiskota vēl līdz aprīļa beigām. Turnīrā plāno piedalīties arī 12 titulēti un spēcīgi futbola klubi no Eiropas, tā kā šis turnīrs būs visai nopietns un interesants sportiskais pasākums.

    Otrkārt, var novērot, ka arī citi straumēšanas servisi nesnauž, un šobrīd notiek ļoti aktīva cīņa tieši par šādu sporta notikumu pārraidi. Piemēram, ESPN, Fox un Warner Bros. ir apvienojušies, lai radītu jaunu servisu sporta spēļu pārraidēm. Tāpat arī Amazon pārraida NFL spēles, bet Netflix gatavojas rādīt boksa cīņu, kurā piedalīsies Maiks Taisons.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma