Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 5 apskats

    No tik dārga OnePlus viedtālruņu biju gaidījis fanfaras, sarkano tepiķi, vienradžus un kapkeikus.

    Jaunākie raksti

    OnePlus, šķiet, ir viens no tiem retajiem tehnoloģiju uzņēmumiem, kuriem piedod it visu. Gadu gaitā OnePlus ir mānījies ar USB Type-C standartiem, nav piegādājis solītos atjauninājumus, nonācis pretrunās ar pircējiem, nepiedāvājot viedtālruņiem NFC savienojumus, un OnePlus pamanījies ik gadu pamatīgi pacelt cenas. Bet tāpat ļaudis iemanās OnePlus viedtālruņus mīlēt. Pat tad, kad ačgārni ielikta displeja dēļ katru ritināšanas darbību pavada viegls “želejas” efekts.

    Pavisam nesen apskatījām OnePlus 3T modeli, kas ir visai saprātīgs OnePlus 3 modeļa atjauninājums, ja vien neņem vērā 40 eiro cenas kāpumu. Jaunais OnePlus 5 modelis ir kļuvis vēl dārgāks – tā cena sākas no 499 eiro par OnePlus 5 ar 6 GB RAM un 64 GB atmiņu, kamēr modelis ar 8 GB RAM un 128 GB atmiņu maksās jau visai iespaidīgus 559 eiro.

    Vēsturiski atskatoties ražotāja noteiktās cenas diemžēl kāpušas jūtami – OnePlus 2 maksāja ap 240 eiro, OnePlus 3 cena bija jau 400 eiro, kamēr OnePlus 3T cena uzlēca vēl par 10%, sasniedzot 440 eiro.

    Ko tad mēs īsti iegūstam par vismaz 500 eiro?

    Tehniskā specifikācija

    • Operētājsistēma: Android 7.1.1 Nougat, Oxygen OS
    • Ekrāns: Optic AMOLED, 5.5 collas, 1080 x 1920, ap 401 ppi, skrambu drošs Corning Gorilla Glass 5 ekrāna pārklājums
    • Procesors: Qualcomm Snapdragon 835, 4x 2.45 GHz Kryo & 4x 1.9 GHz Kryo kodoli, Adreno 540 video apakšsistēma
    • RAM: 6.0 vai 8.0 GB
    • Atmiņa: 64 GB vai 128 GB, microSD nav
    • Savienojumi: Wi-Fi 802.11 ac/b/g/n, Wi-Fi Direct, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE), 4G, NFC, USB Type-C
    • Kameras: 16 megapikseļi, f/1.7, 24mm, elektroniskā attēla stabilizācija+ 20 megapikseļi, f/2.6, 36mm, HDR, fāzes nobīdes autofokuss, sejas noteikšana, LED zibspuldze, 2160p ar 30 fps un 720p ar 120fps video. 16 megapikseļu priekšējā kamera
    • GPS: ar A-GPS, GLONASS, BDS
    • Papildus: e-kompass, pirkstu nospiedumu lasītājs, USB Type-C un ātra akumulatora uzlāde Dash Charge, divas SIM kartes
    • Izmēri un svars: 154.2 x 74.1 x 7.3 mm, 153 g
    • Akumulators: lietotāja nenomaināms Li-Po 3300 mAh
    • Krāsas: Midnight Black, Slate Gray
    • Cena: 499 eiro (6.0 GB RAM versija) līdz 549 eiro (8.0 GB RAM versija) interneta veikalos

    Izskats un uzbūve

    Gluži kā OnePlus 3 un OnePlus 3T modeļi, arī OnePlus 5 ir saņēmis metāla noformējumu, tomēr OnePlus 5 ir jūtami plānāks – 7.25 mm ir ļoti patīkams viedtālruņa biezums. Sānu malas ir visai agresīvi noapaļotas, piešķirot viedtālrunim vēl šķietami mazāku izmēru. Noapaļotās malas gan ir arī visai slidenas.

    Ir visai grūti noliegt, ka OnePlus 5 izskats ir kopēts no iPhone 7, to pat apstiprina divu kameru sistēma viedtālruņa aizmugurē – pat tās ir izskatās pēc Apple dizaina. OnePlus 5 gan pamanījies saglabāt 3.5 mm standarta autiņu pieslēgvietu.

    Lētāko un dārgāko OnePlus 5 modeli var atšķirt pēc krāsas – 64 GB, 6 GB RAM modelis ir Slate Gray krāsā, 128 GB, 8 GB RAM ir Midnight Black krāsā. Apskatam saņemta lētākā OnePlus 5 versija.

    OnePlus 5 apakšā ir viens vientuļš mono skaļrunītis, kas ir gluži necils 500 eiro cenu latiņai. Tāpat pie mīnusiem var minēt, ka aizmugures kameras ir izbīdītas no korpusa un tās šķiet visai trauslas. Neesmu arī lielā sajūsmā par OnePlus izmantotajām fiziskajām ekrāna vadības pogām. Back un Recent Apps pogas apzīmētas ar nelieliem, gandrīz neredzamiem punktiņiem. Iestatījumos vari tās mainīt vietām.

    Home poga vienlaikus ir arī pirkstu nospiedumu nolasītājs. Beidzot var sacīt, ka OnePlus 5 pirkstu nospiedumu nolasītājs ir vienlīdzīgs ar Apple, Samsung un Huawei flagmaņu pirkstu nospiedumu nolasītāju ātrumu un precizitāti.

    Šeit atļaušos pieminēt vienu visai nejauku OnePlus 5 pazīmi – viedtālrunim ir visai vāji savienojumi – 4G zona ir jūtami vājāka un arī Wi-Fi (īpaši raidīšana un Hot-spot veidošana) ir vājāka par vairumu viedtālruņu. Iespējams, 4G zonas vājumu pilsētā neizjutīsi, bet ārpus pilsētas OnePlus 5 regulāri pazaudēja 4G signālu tur, kur citi telefoni turpināja to veiksmīgi izmantot. Izsakoties nedaudz zinātniskāk – kur, piemēram, Huawei Mate 9 rāda -96 dBm, tur OnePlus 5 rādīja ap -105 dBm (mazāk ir labāk). Dzīvē tas nozīmē aptuveni uz pusi mazāku lejupielādes ātrumu un četrkārt zemāku augšupielādes ātrumu. Izmēģinājums tika veikts ar Tele2 SIM karti gandrīz identiskos apstākļos ar 3 minūšu nobīdi. Internetā runā, ka it kā ar Bite SIM esot labāk, bet te atkārtošos vēlreiz – runa ir par 4G zonas nomali, nevis Rīgas centru tieši pie Tele2 centra.

    Ekrāns

    Lai arī tika baumots, ka OnePlus 5 saņems vismaz 2K izšķirtspējas ekrānu, tomēr šogad arī OnePlus faniem būs jāiztiek ar 1080p izšķirtspēju 5.5 collās. OnePlus 5 saņēmis ļoti augstvērtīgu AMOLED tehnoloģijas ekrānu, bet man būtu jāatzīmē, ka Saules gaismā OnePlus 5 ekrāns nav ideāls – tas ir visai spilgts, bet ekrānam ir pamatīgi atspīdumi. Pavisam vāji ekrāns izskatās aiz rūpnīcā uzlīmētās aizsargplēves, to vajadzētu plēst nost, ja vien netrīci un nedrebi par skrambām ekrānā. Ekrānu sargā Corning Gorilla Glass 5.

    Vai OnePlus 5 izskatās labi? Jā! Vai 5.5 collām pietiek ar 1080p izšķirtspēju? Jā. Vai varēja vēlēties ko vairāk par OnePlus 5 cenas pieaugumu? Noteikti, jā! It īpaši ņemot vērā, ka OnePlus 5 ir saņēmis tieši to pašu ekrānu, kas bija jau OnePlus 3T modelī.

    Šajā mirklī derētu piebilst par OnePlus 5 ekrāna želejas efektu, kas izpaužas kā daļēja attēla lēnāka pārvietošanās pa ekrānu, kad visai ātri ritini tekstu. Saņemtajam OnePlus 5 šī problēma izpaudās ekrāna augšdaļā, īpaši uzkrītoši tas ir tekstam, bet to var arī redzēt, pārlapojot ziņu portālus, kur pavīd bildes un teksts kopā. Problēma nav ļoti uzkrītoša, bet, ja zini ko meklēt, tad, visticamāk, želejas efektu neapzināti ieraudzīsi visai bieži.

    Veiktspēja

    Sāksim ar to, ka OnePlus ir jau šad tad pieķerts, mānoties ar dažādiem sintētiskajiem veiktspējas testiem, tāpēc arī šoreiz jābūt gana piesardzīgiem, izsakot pieņēmumus. Lētākais OnePlus 5 ar 64 GB atmiņu un 6 GB RAM kopā ar un Adreno 540 nodrošinās visas ikdienas nepieciešamības ar uzviju. Protams, ja vēlies pilnību, tad jāmet acs ir 128 GB atmiņas un 8 GB RAM virzienā. Manuprāt, pietiek ar lētāko OnePlus 5, tikai jāņem vērā, ka viedtālrunim nav iespējas ievietot microSD atmiņas karti.

    Par ikdienas ātrdarbību nav it nevienas sūdzības. Visas darbības tiek veiktas stabili, ne reizi nenovēroju kādu aizķeršanos.

    OnePlus 5 saņēmis pietiekami ātru iebūvēto atmiņu, kas atbilst aptuveni Huawei Mate 9 un Huawei P10 sērijas viedtālruņos uzstādītajai. Samsung gan pamanījies savos Galaxy S8 sērijas viedtālruņos uzstādīt nedaudz ātrākas atmiņas, bet ikdienā atšķirība nebūs jūtama.

    OnePlus 5 talkā ne vienmēr nāk salīdzinoši zemā ekrāna izšķirtspēja, jo ar šo pašu Qualcomm Snapdragon 835 procesoru un 4 GB RAM Xperia XZ Premium dažos veiktspējas testos uzrādīja dažkārt pat augstākus rezultātus.

    Akumulators

    Kamēr nesen apskatītais OnePlus 3T bija ieguvis 3400 mAh akumulatoru, OnePlus 5 ir pakāpies nedaudz atpakaļ pie 3300 mAh. Manuprāt, OnePlus varēja taisīt viedtālruni biezāku, izvietojot tajā ietilpīgāku akumulatoru, jo OnePlus 5 darbības laiks ar vienu uzlādi ne tuvu nav izcils. Vienā stundā ar ieslēgtu ekrānu viedtālrunis var notērēt sākot no 10% līdz pat 20% no enerģijas. Ja skatīsies tumšu nokrāsu filmu, ekrāns tērēs niecīgu enerģijas apjomu, bet gaišu krāsu spēle enerģiju dedzinās daudz aktīvāk.

    Arī pēc visiem 911 ielāpiem (savulaik telefonam bija problēma, ka noteiktos tīkla apstākļos tas restartējās zvanot glābējiem) un akumulatora darbības pieslīpēšanas, OnePlus 5, protams, darba dienu izturēs, bet ne ļoti agresīvi lietots. Palasījos tīmeklī atrodamās atsauksmes par OnePlus 5 akumulatoru, bet tās pārsvarā minēja pusotru dienu. Manuprāt, to sasniegt normālā lietošanas režīmā nevar.

    OnePlus Dash Charge spēj uzlādēt OnePlus 5 līdz 60% aptuveni 30 minūšu laikā, līdz 100% aptuveni 80 minūšu laikā. Viedtālrunis visai ātri uzlādējas arī ar citu ražotāju lādētājiem.

    Diemžēl OnePlus 5 nav saņēmis nekādu ražotāja izstrādātu akumulatora taupīšanas režīmu. Ir tikai Android iebūvētais, pārlieku agresīvais enerģijas taupības režīms, kas izmantojams vien izņēmuma gadījumos.

    Saskarne

    OnePlus OxygenOS laikos ir piesaistījis zīmola piekritējus ar tīru Android saskarni, ko papildina tikai dažas ražotāja pievienotas iespējas. OnePlus 5 saskarnē varēsi pielāgot krāsas, varēsi pārslēgties starp gaišo un tumšo tēmu. Pieejamas dažas žestu komandas, lai atvērtu kameras lietotni, ieslēgtu LED gaismiņu.

    Jaunums ir iespēja OnePlus 5 ekrānu pārvērst melnbaltā ekrānā, kam vēl papildus tiek uzlikts zilās gaismas filtrs. OnePlus tādējādi iegūst kaut ko līdzvērtīgu izgaismotam e-grāmatu lasītājam.

    Ilgāk paturot nospiestu ikonu sākuma ekrānā, iegūsi vairākas biežāk izmantotās iespējas, ko gan noteikusi OxygenOS. Piemēram, VSCO lietotne ļauj meklēt attēlu galerijās, atvērt kameru un uzņemt fotogrāfiju. Līdzvērtīgi darbojas Twitter, Facebook un citas populārās lietotnes.

    Kā jau ierasts, OnePlus ir ignorējis latviešu valodu, kas nu jau sāk kļūt kaitinoši. Cik ilgi mūs ignorēs? Nav jau tā, ka visa OnePlus 5 saskarne būtu jāpārtulko no nulles. Tās dažas OnePlus pieliktās iespējas lai paliek netulkotas, tāpat ikdienā tās neredzēsi (vismaz ne paskaidrojošos tekstus).

    Kamera

    OnePlus 5 ir atnācis ar divu kameru sistēmu, kas ļauj iekļauties Apple, Huawei, ASUS un pāris citu ražotāju izveidotā pulciņā.

    OnePlus 5 galvenā kamera ir saņēmusi 16 megapikseļu sensoru ar f/1.7 gaismasspēju un elektronisku attēla stabilizāciju. Otrai kamerai ir 20 megapikseļu sensors ar f/2.6 gaismasspēju. Līdzīgi kā Huawei Mate 9, P10 un iPhone 7 Plus, arī OnePlus 5 piedāvā it kā divkāršu optisko palielinājumu bez kvalitātes zudumiem. Faktiski tas ir 1.6x palielinājums, kur pēdējie 0.4x tiek panākti ar SmartCapture digitālā palielinājuma tehnoloģiju.

    Jāatzīmē, ka abi kameras objektīvi ne tuvu nestrādā vienādi. Sekundārā kamera 2.0x palielinājumā uzrāda vājākus rezultātus ar izbalinātām krāsām, fotogrāfijas sanāk ar pamatīgiem trokšņiem, un bieži kļūdās arī baltās krāsas balanss. Otrajai kamerai arī nav nekādas stabilizācijas, kamerā visai jūtami lēkā sauleszaķīši (lens flare). Tātad 2.0x palielinājuma kameru izmantot var tikai dienā, kad Saule ir aiz muguras.

    1x palielinājums
    2x palielinājums

    Atgādināšu, ka OnePlus 3T kameras aci sargāja safīra aizsargstikls un OnePlus 3T bija optiskā attēla stabilizācija.

    Pārsvarā gadījumu fotogrāfijas izdodas tīri lietojamas, varbūt nedaudz atpaliekot no šī gada Samsung un Apple snieguma. Tomēr nedaudz paliek vilšanās par otras kameras vājo darbību, jo divkāršs optiskais palielinājums viedtālrunī ir ļoti patīkama kameras iespēja, ko daudzi varētu vēlēties izmantot bieži.

    1x palielinājums
    2x palielinājums

    Var teikt, ka beidzot OnePlus 5 sakārtota kameras lietotne, piedāvājot pārskatāmus manuālos iestatījumus. Lietotnē ir iebūvēta tā sauktā histogramma, pro sadaļa parāda arī viedtālruņa novietojumu pret horizontu.

    Nobeigumā

    Šoreiz atļaušos izteikt savas domas par “iPhone killeri”, kas pats tik ļoti atgādina staigājošu iPhone reklāmu.

    No vienas puses ir patīkami apzināties, ka ir kāds ražotājs, uz kuru var “lielos vilcienos” paļauties ar atjauninājumiem, ar ciešamu kvalitāti un pat zināmā mērā ar lietotāju atbalstu. OnePlus 5 pamata ideja gan gadu laikā ir paplēnējusi, jo viedtālruņu cena augusi vairāk nekā divas reizes (salīdzinot ar OnePlus 2), nepatīkami pietuvojoties lielo ražotāju flagmaņiem.

    Mani kā potenciālu OnePlus 5 pircēju atbaidītu vājais akumulatora darbības laiks, ekrāna želejas efekti un savienojumu (4G un Wi-Fi) problēmas. Tāpat rodas sajūta, ka ar divu kameru sistēmu OnePlus ir nedaudz pārsteidzies. Ja galvenā no divām kamerām ir gandrīz lieliska, tad otrā kamera ir vienkārši briesmīga – izbalējušas fotogrāfijas, nav pat elektroniskās attēla stabilizācijas.

    Rodas sajūta, ka šoreiz OnePlus ir licis pamatīgu uzsvaru uz jaudu un nepilnīgu divu kameru sistēmu, bet piemirsts par akumulatoru, par ekrāna uzlabojumiem, un kaut kas diezgan jūtami klibo ar savienojumiem. Ja OnePlus 3T ļoti labprāt izmantoju par pamata viedtālruni aptuveni divas nedēļas, tad no OnePlus 5 izņēmu savu SIM karti jau trešajā dienā. Var jau būt, ka ar programmatūras atjauninājumiem var kaut ko piekārtot kameras darbībā un 4G savienojumos, bet es par to stipri šaubos.

    Manuprāt, OnePlus 5 izskatās pārlieku sasteigts. OnePlus bez lieliem pašpārmetumiem vēl varēja vairākus mēnešus pārdot superīgo OnePlus 3T, apčubinot OnePlus 5 līdz pilnībai.

    Patika

    + izskats un sajūtas rokās

    + viena no divām kamerām

    + veiktspēja

    Nepatika

    – cenas pieaugumu tempi

    – varētu vēlēties lielāku ekrāna izšķirtspēju

    – darbības laiks ar vienu uzlādi

    No tik dārga OnePlus viedtālruņu biju gaidījis fanfaras, sarkano tepiķi, vienradžus un kapkeikus.

    Detalizēts novērtējums

    Dizains & korpuss
    7
    Ekrāns
    7
    Kamera
    6
    Veiktspēja
    10
    Programmatūra
    8
    Akumulators
    5
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    30 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Žans
    11.08.2017 09:23

    Raksta autors kā jau ierasti rauj informāciju no “īpašiem avotiem” – kā var būt 5.5 collas, 1080 x 1920, ar 535 ppi, ja visiem parējiem ar tādu pašu ekrāna izmeru un izšķirtspēju ir tikai 401 ppi !?

    comment image

    Toms
    11.08.2017 10:11

    Stulbs arguments par cenas pieaugumu. 2015. gadā OP2 launch price 64GB modelim bija $379, bet tā gada Samsung Galaxy S6 maksāja $599. Šī gada OP5 launch price ir $479, kamēr Galaxy S8 – $750. Ticiet vai nē, bet sanāk tā pati ~1/3, jeb 36% cenas atšķirība.

    BooBzi
    11.08.2017 11:32
    Reply to  Toms

    Pilnībā piekrītu!

    Falks
    11.08.2017 15:35
    Reply to  Toms

    Nepiekrītu. Es kā reizi 2015 g jūijā, augustā ļoti apsvēru S6 vs OP2, pērkot abus internetā cena līdz manām rokām bija 480 vs 430 EUR. Šobrīd cena LV internetā S8 vs OP5 attiecīgi ir 543 vs 488 EUR.

    Toms
    11.08.2017 17:47
    Reply to  Falks

    Nav prātīga doma ņemt vērā LV salīdzināšanas portālu augšgala cenas, kur pamatā ir vai nu shēmas vai pelēkā prece, visbiežāk abi kopā. Pēc tādas iekārtas iegādes var “paveikties”, ka pēc software update telefons ir indiešu valodā un neatbalsta LV operatoru SIM, kā arī garantijas problēmas gadījumā Samsung autorizēts serviss var laipni parādīt durvis dēļ neatbilstoša iekārtas reģiona.

    Ok, neņemsim vērā launch cenas štatos, bet pašreizējo situāciju DE un UK.
    UK: SGS8 – no £564.99 (amazon.co.uk), OP5 – £449 (oneplus.net/uk). Starpība 28,5%.
    DE: SGS8 – no €589 (amazon.de), OP5 – €499 (oneplus.net/de). Starpība 18%.

    Protams, Samsung gadījumā tiec pie labākas kameras, QHD displeja (manuprāt gan ar FHD ir atliektiem galiem) un IP68, taču kā OP lietotājs droši varu teikt, ka OS ir krietni tīrāka no bloatware, strādā nedaudz raitāk (vairāk RAM) un jaunu versiju supports nebūs ne par matu sliktāks, gluži pretēji.

    Abi ir labi telefoni un pašlaik maksā atbilstoši tam, kas tiek piedāvāts. Ko izvēlēties – gaumes jautājums.

    Kristaps Skutelis
    11.08.2017 18:20
    Reply to  Toms

    Es vēl pie Samsung trumpjiem pieliktu bezvadu uzlādi.

    Igors
    11.08.2017 10:19

    Kopš kura laika 5h+ SOT skaitās kā slikts akumulātors? Un par izšķirtspēju arī atļaušos nepiekrist – kāda jēga no 2k vai pat 4k ekrāna, ja reāli ikdienā nevar redzēt atšķirību. Noteikti ja nezinātu ka tas ir 1080p ekrāns nemaz to nevarētu pateikt. Protams, ja nolikt side-by-side ar 2k vai pat 4k ekrānu, atšķirība būs redzama, bet lietotājām ar normālu (nepiekasīgu aci), tā noteikti nebūs problēma.
    Fingerprint arī darbojas momentāli, es pat teiktu ka ātrāk kā s8 vai iphone 7.
    Kā arī ir muļkīgi salīdzināt ar iphone 7 dizainu – sanāk, ka jebkurš telefons kam būs horizontāli novietota dual-camera būs iphone 7 klons.

    11.08.2017 10:30
    Reply to  Igors

    5h var dabūt atsevišķos gadījumos ar melnu ekrānu, kas ir tīri neko, bet kaut kā uz daudziem darbiņiem OP5 baigi paspēj nodedzināt akumulatoru. Man vajadzēja hotspotu, tur OP5 ir ļoti švaki, jo 4G vāji uztver un Wifi vāji raida.

    Gribētos stabilāk paredzamu akumulatora kritumu. Iespējams, ar apdeitiem kaut ko salāpīs.

    BooBzi
    11.08.2017 11:35
    Reply to  Artis Ābols

    Nu mans OnePlus 5 nerada vispar nekādu diskomfortu nedz ar 4G, nedz ar WiFi.

    11.08.2017 18:03
    Reply to  BooBzi

    Arī ārpus Rīgas? Speciāli piebildu, ka novērots vietā, kur 4G nav perfekti, bet Huawei uzrāda būtiski lielākus ātrumus identiskā testā. Tik cik SIM kartes pārmest starp telefoniem.

    BooBzi
    11.08.2017 21:20
    Reply to  Artis Ābols

    Yea. Vairak skatos uz sakariem braucot ar automašīnu un lietojot hotspot funkciju. Bet nu jebkurā gadijumā nebūtu brīnums ja Huawei ierīcei radio modulis ir labāks. Tomēr Huawei ražo lielisku aparatūru mobilo sakaru torņiem.

    Aivars Rapša
    11.08.2017 15:08
    Reply to  Artis Ābols

    Laikam Tev tika kaut kāds detektīvs OP5, jo neko sliktu nevaru teikt, ar noslodzi mierīgi iztur diennaktī/pusotru un, jau kādu mēnesi lietojot, nekādu problēmu ar 4G/Wi-Fi nereizi nav bijis.

    11.08.2017 18:05
    Reply to  Aivars Rapša

    Ir ar ko salīdzināt?

    Man Hotspot taisīja visai čābīgi – blakus PC, bet nav pilna Wifi zona.

    Kristaps Skutelis
    11.08.2017 18:19
    Reply to  Igors

    Augstās izšķirtspējas vajag virtuālās realitātes risinājumiem un ja telefons skaitās flagmanis, tad šāda ekrāna neesamība automātiski ir mīnuss. Tik vienkārši.

    Lapsinieks
    11.08.2017 19:30

    un pieejamie VR risinājumi (saturs) ir kur?

    Kristaps Skutelis
    11.08.2017 19:55
    Reply to  Lapsinieks

    Kur, kur? Google Play Store. Nav jau nozīmes kur, bet nozīme ir tam, ka ar OnePlus 5 displeja ierobežojumu dēļ VR sanāks ne tik labs kā citiem konkurentu produktiem.

    Lapsinieks
    11.08.2017 21:03

    iemetīsi kādu linku uz kaut ko, ko varētu paskatīties? demo-uhti-ahti neskaitās

    Lapsinieks
    11.08.2017 10:25

    šitais ir kautkāds kreiļu edition, ka visas pogas kreisajā pusē?

    Arti – vecs un bārdains joks par aifona killeri. nekur teh pasaulē to vairs gadus divus/trīs nelieto.

    11.08.2017 10:26
    Reply to  Lapsinieks

    Nav nekāds joks. Paši sevi pasludina par tādiem, tad pie tā arī pieturos.

    Pogas ir samērā ērtas.

    digitalk
    11.08.2017 20:46
    Reply to  Lapsinieks

    > šitais ir kautkāds kreiļu edition, ka visas pogas kreisajā pusē?

    labiķi pārsvarā tur tlf kreisajā rokā un pogas kāreiz zem īkšķa – drīzāk anti-kreiļu tlf :)

    Lapsinieks
    11.08.2017 21:10
    Reply to  digitalk

    neesi baigais pārsvara speciālists?

    digitalk
    12.08.2017 15:18
    Reply to  Lapsinieks

    protams, esmu baigais pūķis baisulis. BAAAIDIEES!!!

    https://youtu.be/S8_uCmcVJL0?t=12m32s

    Diāna Domino
    21.06.2018 11:07
    Reply to  digitalk

    Labdien. Vai kāds viedais man var pateikt, kā nomainīt OP5 standarta zvana melodijas uz ieladētajam un sev velamajam?

    Google it
    21.06.2018 11:27
    Reply to  Diāna Domino

    To set an MP3 file for use as custom ringtone system-wide, do the following:
    1.Copy the MP3 files to your phone.
    2.Go to Settings > Sound > Device ringtone.
    3.Tap the Add button to launch the media manager app.
    4.You will see a list of music files stored on your phone.
    5.Your selected MP3 track will now be your custom ringtone.

    Diāna Domino
    25.06.2018 20:57
    Reply to  Google it

    paldies, paldies:))) izbūros:)

    es
    11.08.2017 11:56

    NFC ir gan OnePlus 3t gan OnePlus 5

    BooBzi
    11.08.2017 12:04
    Reply to  es

    OnePlus 2 nebij.

    ghhhh
    11.08.2017 20:40

    if it is not an iphone.. it is not an iphone.

    raivo
    05.01.2018 00:41

    Šim telefonam ir ļoti laba darbības laiks ar vienu uzlādi. Jums vispār ir šī telefona. Ja nav tad nav ko rakstīt ko nēsiet pārbaudījuši

    Kristaps Skutelis
    05.01.2018 00:50
    Reply to  raivo

    Cik ir “ļoti labs darbības laiks”? Protams, ka mūsu rīcībā bija pati ierīce, kad veicām tās testu. Kā gan savādāk?

    Reklāma
    No tik dārga OnePlus viedtālruņu biju gaidījis fanfaras, sarkano tepiķi, vienradžus un kapkeikus.OnePlus 5 apskats