Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus 3 apskats

    Beidzot rodas sajūta, ka maksā mazāk, nekā viedtālrunis ir vērts!

    Jaunākie raksti

    OnePlus ir izdevies radīt milzīgu ažiotāžu ap saviem viedtālruņiem. Agrāk OnePlus “flagmaņu killeri” daļēji palika tikai dziesmās apdziedāti, jo ražotājs izvēlējās pāris kompromisus zemākas cenas saglabāšanai. Proti, telefonu reklāmai bija nulles apmēra mārketinga budžets un tos varēja nopirkt tikai ar ielūgumiem.

    Trešās paaudzes OnePlus viedtālrunis iet līdzi laikam, piedāvājot visu labāko – ātru uzlādi, NFC, ietilpīgu atmiņu un lielisku uzbūvi. OnePlus 3 modeļa cena ir salīdzinoši zema. Jā, par prasīto naudu var iegūt arī vairākus mēnešus vecus lielo ražotāju flagmaņus, bet ne jau ar 64 GB atmiņu un 6 GB RAM.

    Reklāma


    OnePlus 3 šogad ir brīvi iegādājams, nenāksies stāvēt rindās vai diedelēt ielūgumus. Visticamāk, ražotājs ir sajutis, ka vairāku mēnešu rindas nenāk par labu viedtālruņu pārdošanai. Šo mēnešu laikā konkurenti var nolaist cenas vai izlaist kādu jaunu modeli.

    OnePlus 3 016

    Tehniskā specifikācija

    • Operētājsistēma: Android 6.0.1 Marshmallow ar OxygenOS UI
    • Ekrāns: Optic AMOLED, 5.5 collas, 1080 x 1920, ap 401 ppi, skrambudrošs Corning Gorilla Glass 4 ekrāns, 73.1% ekrāna attiecība pret kopējiem viedtālruņa izmēriem
    • Procesors: Qualcomm Snapdragon 820, divi 2.15 GHz Kryo un divi 1.6 GHz Kryo kodoli, Adreno 530 video apakšsistēma
    • RAM: 6.0 GB
    • Atmiņa: 64 GB, microSD nav
    • Savienojumi: Wi-Fi 802.11 11 a/b/g/n/ac, Wi-Fi Hotspot, Bluetooth 4.2 (A2DP, LE), 4G (band 3 1800 MHz, band 7 2600 MHz un band 20 800 MHz) LTE Cat.6
    • Kameras: 16 megapikseļi, 1/2.8″ sensora izmērs, fāzes nobīdes autofokuss, HDR. 2160p ar 30 fps video. 8.0 megapikseļu priekšējā kamera
    • FM radio: nav
    • GPS: ar A-GPS, GLONASS, BDS
      Papildus: e-kompass, divas SIM kartes, NFC, pirkstu nospiedumu nolasītājs, USB Type-C ar Dash Charge (60% 30 min laikā)
    • Izmēri un svars: 152.7 x 74.7 x 7.4 mm, 158 g
    • Akumulators: lietotāja nenomaināms Li-Ion 3000 mAh
    • Krāsas: melns, ierobežotā daudzumā arī keramikas
    • Cena: 399 eiro internetā

    OnePlus 3 022

    Izskats un uzbūve

    Katrs OnePlus modelis ir nedaudz pārāks par iepriekšējo. OnePlus One sāka ar plastmasas uzbūvi, tika piedāvāts pat tumšas krāsas sandstone modelis, kas samērā ātri noskrāpējās. Otrais OnePlus 2 jau bija saņēmis metāla apmales, tomēr aizmugures vāks vēl arvien bija no plastmasas. Trešajā mēģinājumā OnePlus ir pilnībā nosegts ar metāla aizmugures vāku.

    Metāla noformējums šoreiz nozīmē tikai vienu pelēcīgu OnePlus 3 krāsu, tika baumots, ka OnePlus 3 iznāks arī sarkanā krāsā, tomēr pavisam nesen uzņēmuma pārstāvis šādas baumas noliedza. Nedaudz atšķirīgu izskatu varēsi iegūt ar plašu ražotāja piedāvāto koverīšu klāstu. Jā, šoreiz OnePlus ir pamatīgi atvēzējies, lai 400 eiro viedtālruņa cenu papildinātu ar dažādiem, gana dārgiem aksesuāriem. Koverītis maksās 25 eiro, lādētājs ar vadu 33 eiro.

    Man ir jāatzīst, ka 5.5 collu ekrānam OnePlus 3 šķiet rokās visai paliels. Mājsaimniecībā ir arī 5.5 collu Meizu m2 note, gadu vecais viedtālrunis šķiet daudz pieticīgāks izmēros un ērtāks satvērienā.

    Nevaru apgalvot, ka esmu milzīgs OnePlus 3 dizaina fans. Priekšpusē viedtālrunis atgādina Meizu vai Samsung ovālās pogas dēļ, aizmugure ir mikss no HTC un Apple pēdējo gadu veikumiem. Protams, būs tādi pircēji, kuriem nedaudz universālāks izskats šķitīs pievilcīgs.

    OnePlus 3 vēl arvien nav microSD atmiņas kartes slota, tomēr šogad vairs nav pieejams 16 GB modelis. Iespējams iegādāties tikai 64 GB OnePlus 3. Toties ir atgriezusies NFC tehnoloģija, kuras iztrūkums tika skaļi izbļauts OnePlus 2 iznākšanas laikā.

    OnePlus 3 020

    Iespaidīgi ātras darbības pirkstu nospiedumu nolasītāja vieta atradusies Home pogā zem OnePlus 3 ekrāna, bet te vēlētos norādīt, ka visai palielā viedtālruņa izmēra un slidenās metāla aizmugures dēļ pirkstu nospiedumu nolasītāja aizsniegšana nav diez ko ērta. Aizmugurē vai sānos izvietots pirkstu nospiedumu nolasītājs ir daudz vienkāršāk izmantojams. Patīkami, ka pirkstu nospiedumu nolasītājs ir aktīvs visu laiku, arī ar izslēgtu ekrānu. Attiecīgi nenāksies aktivizēt ekrānu pirms pirksta likšanas uz sensoru (khem, iPhone).

    Zem ekrāna izvietotas arī Back un pēdējo izmanto lietotņu pogas, bet tās ir apzīmētas ar nelielām LED gaismiņām. Šāds pogu vietu apzīmējums izvēlēts tādēļ, ka OnePlus 3 iestatījumos varēsi pogu nozīmi mainīt vietām un pielāgot savām nepieciešamībām, bet par to nedaudz vēlāk.

    Ja tā ļoti piekasās, tad ekrāna bloķēšanas poga ir pārāk liela un to ir viegli nospiest, kad viedtālrunis atrodas kabatā. Pašam šo pāris dienu laikā izdevās vairākas reizes OnePlus 3 netīšām atbloķēt.

    OnePlus 3 010

    Ekrāns

    Divi pirmie OnePlus modeļi bija ar LCD ekrāniem, ledlauzis OLED tehnoloģijās izrādījās OnePlus X modelis. OnePlus 3 ir ieguvis Samsung ražotu Super AMOLED ekrānu, ko OnePlus nodēvējis par “Optic”.

    5.5 collu ekrānam ir 1920 x 1080 punktu izšķirtspēja, kas dod ap 401 ppi ekrāna punktu blīvumu. Gluži kā citiem modernajiem Samsung Super AMOLED ekrāniem, arī OnePlus 3 ekrānam ir patīkamas krāsas, pieņemams spilgtums un lieliski skatu leņķi. Viedtālruņa ekrānu sargā Corning Gorilla Glass 4 aizsargstikls, kā arī rūpnīcā uzlīmēta cietā plēve.

    Ekrāns izskatās ļoti neitrāls, tas nav pārlieku spilgts, izšķirtspēja nav pārspīlēta. Tam ir visai plānas sānu apmales, un kopumā uzskatu, ka tieši tādam būtu jābūt ekrānam, kas nesvilina ārā acis un nekliedz ar izvēlētajām krāsām.

    OnePlus 3 027

    Operētājsistēma un lietotnes

    OnePlus 3 darbina Android 6.0.1 Marshmallow operētājsistēma kopā ar OxygenOS saskarni. Man gan OxygenOS saskarni gribētos mazāk saukt par saskarni, bet par iespēju un papildinājumu kopumu.

    OxygenOS drīzāk atgādina standarta Android izskatu, OnePlus piešķirtie uzlabojumi ir funkcionāli, nevis vizuāli. No OxygenOS nevajag gaidīt Samsung vai LG stila vizuālos uzlabojumus. Te gan ir jāatzīmē, ka nekādas dižas pārmaiņas kopš OnePlus 2 laikiem nav manāmas.

    OxygenOS uzkrītošākā vizuālā iespēja ir Dark režīms, kas pārslēdz iestatījumu un lietotņu izvēles sadaļas melnā krāsā, bet nekas cits netiek izmainīts. Parokoties nedaudz dziļāk atradīsi jau minēto iespēju pielāgot zem ekrāna izvietoto pogu novietojumu. Fiziskajām pogām var piešķirt papildus nozīmi, piemēram, ilgāk nospiesta Back poga palaidīs kameras lietotni.

    Patīkami, ka neviens no OxygenOS uzlabojumiem nekā vizuāli neizlec. Visas iespējas tiek maskētas zem pogu spiedienu skaita vai žestiem. Tomēr ne pārāk patīkami ir tas, ka visu OxygenOS iespēju izpētei un aktivizēšanai (vai izslēgšanai) nāksies kādu pusstundu padzīvoties pa iestatījumiem.

    Šeit norādīšu, ka arī OnePlus 3 lietotājiem nāksies iztikt bez latviešu valodas. Šobrīd uzskatu, ka tas pat ir pluss, jo OnePlus nebūtu spējīgs pašrocīgi visas OxygenOS iespējas iztulkot. Pie mums ik pa laikam nonāk viena cita ražotāja viedtālruņi, kur speciālās, pievienotās iespējas nav latviski tulkotas un tās nez kāpēc parādās lietuviski.

    OnePlus 3 ir ieguvis standarta Google uzspiesto lietotņu paku, nekādas reklāmas lietotnes nav uzstādītas. Tiek izmantots Google Now palaidējs, viens no mājas ekrāniem ļauj pievienot logrīkus visai interesantā formā, kā arī parāda piecas biežāk izmantotās lietotnes, kontaktus.

    Ātrdarbība

    Pirmo reizi izdodas padarboties ar Snapdragon 820 procesoru, kas ir jaudīgākais no Qualcomm krājumiem. Šis pats procesors atrodams HTC 10 un LG G5 modeļos, bet tie kaut kā līdz mums vēl nav nonākuši (OK, LG gadījumā viss ir skaidrs). Interesanti, ka Snapdragon 820 procesoram ir četri, nevis astoņi kodoli, kā tas bija Snapdragon 810 procesoram. Snapdragon 820 ir divi jaudīgi un divi enerģiju taupoši kodoli, kas veidoti Kyro 14 nm tehnoloģijā. Turklāt jaunie kodoli ir daudz vēsāki un enerģiju taupošāki par Snapdragon 810 Cortex-A57 kodoliem.

    Sintētiskās veiktspējas testos Snapdragon 820 procesors nav nekāds rekordu gāzējs, tomēr tā ikdienas iespējas ir jūtami pārākas pār vecāko, ne visai veiksmīgo Snapdragon 810 modeli.

    Vislabāk OnePlus 3 spējas apraksta lietotņu atjaunināšanas ātrumi. Man jau ir ierasts, ka lēnie viedtālruņi pēc to pirmās ieslēgšanas atjaunina lietotnes kādu stundu, varbūt pat ilgāk. OnePlus 3 visas lietotnes no Play veikala atjaunināja burtiski pāris minūšu laikā.

    Protams, nevajadzētu piemirst, ka mums ir darīšana ar 6 GB RAM, kas ir nenormāls operatīvās atmiņas apjoma lēciens. Patīkami, bet nevaru apgalvot, ka ļoti noderīgi – nesaprotu, kā to visu būtu iespējams aizpildīt.

    Kopumā ir jāatzīst, ka Snapdragon 820 procesors kopā ar 6 GB RAM padara OnePlus 3 par jaudīgāko līdz šim redzēto viedtālruni. Pilnīgi nekādu pretenziju pret OnePlus 3 ātrdarbību.

    Akumulators

    OnePlus 3 klupšanas akmens varētu būt akumulatora ietilpība. Samsung enerģiju taupošais Super AMOLED ekrāns nāks talkā, apskatot kādu tumšāk noformētu spēli vai filmu. Tīmeklī atradu informāciju, ka OnePlus 3 spējis atskaņot 720p MP4 filmu 17 stundu garumā, kas pārsniedz Samsung Galaxy S7 edge rādītāju. Un Galaxy S7 edge ir būtiski lielāks akumulators, bet arī lielāks ekrāna pikseļu skaits.

    Gaišāk noformētas spēles, piemēram, Real Racing 3 stundas laikā noēd aptuveni 25% no akumulatora enerģijas, kas ir diezgan pamatīgs zudums. OnePlus 3 izmantotais 3000 mAh akumulators ir pat mazākas ietilpības par OnePlus 2 modelī izmantot 3200 mAh akumulatoru – mazs, nepatīkams pārsteigumiņš.

    OnePlus 3 026

    Protams, talkā nāks OnePlus Dash lādētājs (5V, 4A), kas ir līdzvērtīgs Oppo ātrās uzlādes iespējām. OnePlus 3 no nulles līdz 95% var uzlādēt aptuveni stundas laikā. Te gan ir jārēķinās, ka OnePlus 3 īpašniekam nāksies sadzīvot ar USB Type-C uzlādes spraudni. USB Type-C standarts nu nemaz vēl nav iedzīvojies, tāpēc pie drauga vai kolēģa meklēt uzlādes iespējas pagaidām ir visai bezcerīgi.

    Kamera

    OnePlus 3 ir ieguvis Sony IMX298 16 megapikseļu kameru, ko var atrast arī Moto X Style un Huawei Mate 8. Priekšējā kamera ir ar Sony IMX179 8 megapikseļu sensoru, jā, to pašu, kas atrodams Nexus 5 galvenajā kamerā.

    Vēl atminos, ka OnePlus 2 iznākšanu aizēnoja runas par vāju kameras darbību, kas vēlāk tika labotas (bet vai izlabotas???) ar programmatūras jauninājumiem. OnePlus 3 kamera strādā pārliecinoši – tai ir minimāla, gandrīz nekāda aizture. Vien HDR uzņemšana ir ar nelielu aizturi.

    OnePlus 3 izmanto Google kameras lietotni, vismaz lietotne tieši tā izskatās. Iestatījumu skaits ir niecīgs, varēsi izvēlēties malu attiecību, bet ne izšķirtspēju. Manuālajā režīmā varēsi pielāgot arī ISO un pāris citas nianses. OnePlus 3 ļoti bieži izmanto Auto HDR režīmu, kas ne visiem ies pie sirds. Manuprāt, OnePlus 3 kameras iespējas un attēli ir ļoti tuvi Samsung Galaxy S7 sērijas filozofijai – varbūt nedaudz pārspīlēti, tomēr uzreiz sociālajos tīmekļos lietojami.

    OnePlus 3 foto 010 OnePlus 3 foto 014 OnePlus 3 foto 020

    Visai iespaidīgi darbojas optiskā attēla stabilizācija. Pakustinot viedtālruni, varēsi redzēt, kā attēls smuki peld, nevis raustās. Slēdža laiki nekad nepārsniegs 1/17 sekundi, kas ir visai konservatīvi viedtālrunim ar optisko attēla stabilizāciju. Protams, jārēķinās, ka tiks celtas ISO vērtības, lai kompensētu slēdža laikus.

    Video uzņemšana ir pieejama ar 720p, 1080p un 4K izšķirtspējām. Ražotājs nav precizējis, vai filmēšanas laikā ir aktīva optisko attēla stabilizācija, tomēr tīmeklī daži apgalvo, ka filmēšanu pavada optiskā attēla stabilizācija.

    Manuprāt, ir redzētas viedtālruņu kameras ar labāku gala rezultātu (radīto attēlu), tomēr OnePlus 3 kameras darbība ir bauda – ātra, redzama optiskās attēla stabilizācijas darbība, bildes izdodas pieklājīgas.

    Noslēgumā

    OnePlus šogad ir lieliski pastrādājuši, trešās paaudzes OnePlus viedtālrunis saņēmis ne tikai gaidītāko procesoru, bet pat 6 GB RAM, kas lielajiem ražotājiem vēl nav bijis pa kabatai. Tiek lēsts, ka šī gada Samsung Galaxy Note 6 (baumas norāda, ka šogad būšot 7. modelis, bet Galaxy Note numerācijā 6 nekad nenonāks) arī iegūs 6 GB RAM.

    Ap 400 eiro pie mums var dabūt pagājušā gada LG G4, Samsung Galaxy S6 un līdzvērtīgus vismaz gadu… pusotru vecus flagmaņus. Tomēr tiem būs tikai puse no OnePlus 3 RAM apjoma, arī bieži būs darīšana ar nīsto Snapdragon 810 procesoru.

    Īsti nepamet sajūta, ka OnePlus ar trešo modeli ir paši sev izdarījuši lāča pakalpojumu – tālāk vairs nav kur… Diez vai Qualcomm paspēs izlaist jaunu Snapdragon līdz OnePlus 4 iznākšanai. 6 GB RAM ir mežonīgs apjoms, arī tam būs grūti pārkāpt pāri nākamajā modelī. Apple šajā ziņā ir soli atpakaļ tehnisko specifikāciju ziņā, bet soli priekšā ar potenciālajām augšanas iespējām. Un tad vēl latviešu valodas neesamība…

    OnePlus 3 018

    OnePlus 3 kamera piekāpjas Samsung Galaxy S7 sērijas iespējām un arī vairākiem citiem šī gada flagmaņiem. No Sony Xperia Z5 sērijas arī var izvilināt jēdzīgākas fotogrāfijas, tomēr OnePlus 3 kameras darbība būs patīkamāka.

    No OnePlus 3 nevajag gaidīt nez kādus vizuālus saskarnes papildinājumus, tie lai paliek LG, Samsung, Meizu un Xiaomi.

    Mīnuss būs akumulatora ietilpība un USB Type-C standarta uzlādes iespēju nepieejamība.

    Vienmēr kāds kurnēs par OnePlus 3 pieejamības iespējām (sūtīšana, PVN) un garantiju. Bet ar to ir jārēķinās, ja vēlies par 400 eiro iegādāties 700 eiro viedtālruni.

    Gluži tāpat kā OnePlus X, arī OnePlus 3 mēs uz testu saņēmām no mūsu lasītāja. Maksim, paldies! Palūdzām arī viņam pastāstīt par to kāpēc viņš ir izvēlējies iegādāties tieši šo tālruni.

    Mana izvēle par labu OP ir balstīta uz filozofisko apsvērumu. Manuprāt OnePlus ir reāla alternatīva pārcenoto un pārbrendoto viedtālruņu kultam. Šis ir tālrunis par divreiz zemāku cenu kā citu zīmolu flagmaņi, bet tik pat kvalitatīvs un pat dažos aspektos tehnoloģiski pārāks. Pirmais OnePlus viedtālruņa modelis iekaroja tirgu ar nulli mārketinga budžetu, tas nāca ar ideju, ka cilvēkiem nav jāpārmaksā par lielo korporāciju multimiljardu peļņas rādītāju sasniegšanas mērķiem. OnePlus tā ir opozīcija mūsdienu zīmolu fanu pulkam, tas ir tālrunis lietotājiem nevis patērētājiem. Tiem cilvēkiem, kuriem vērtība ir tehnoloģijas nevis logotips uz aizmugurējā vāka. (Maksims Kušnarevs)

    Patika

    + mežonīga jauda

    + lielisks ekrāns

    + augstvērtīga uzbūve un materiāli

    +konkurētspējīga cena

    Nepatika

    – niecīgs akumulators

    – pirkstu nospiedumu nolasītājs neērtā vietā

    – kamera varēja būt nedaudz labāka

    – visai dārgi aksesuāri

    Beidzot rodas sajūta, ka maksā mazāk, nekā viedtālrunis ir vērts!

    Detalizēts novērtējums

    Dizains & korpuss
    9
    Ekrāns
    7
    Kamera
    7
    Veiktspēja
    10
    Programmatūra
    6
    Akumulators
    5
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    34 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KLF
    05.07.2016 10:31

    Netā ir video kur šis aparāts smagi iepaliek samsungam ātrdarbībā, attiecīgi 6 ram uz papīra diemžēl dzīvē …

    05.07.2016 13:07
    Reply to  KLF

    Ieliec lūdzu linku, nav skaidrs par kuru no ātrdarbībām (ikdienas, benčmarku) Tu runā.

    KLF
    05.07.2016 13:48
    Reply to  Artis Abols

    https://www.youtube.com/watch?v=xSNQPLY4sD4
    Šis nav tas ko domāju, bet arī šo to parāda.

    wils_w
    06.07.2016 14:55
    Reply to  KLF

    Būtu jēdzīgi pārbaudīt, pēc pēdējo updeitu uzlikšanas OP3, savādāk nav īsti taisnīgi, Shamesung jau pāris mēnešus kāvis savus “bugus”

    kristaps
    27.07.2016 01:03
    Reply to  wils_w

    Turklāt ‘fast boot’ lai izrubī. ;) šis ‘čīts’ katram ražotājam ir savādāks, kādus procesus ielādē bootā un tikai pēctam telefonā.

    mnx
    05.07.2016 10:50

    One plus one joprojām sandstone pārklājums ir tur kur tam ir jābūt ( pēc vairāk nekā gadu lietošanas).

    05.07.2016 13:08
    Reply to  mnx

    Interesanti, esmu redzējis tikai saskrambātus. Bet jebkurā gadījumā labi Tev!

    Maksims Ku
    05.07.2016 15:43
    Reply to  mnx

    OnePlus1 sandstone riktīgi nolietojas, bet OnePlus2 gan tas pārklājums ir izturīgāks!

    x
    05.07.2016 10:59

    Ko īsti dod tie 6GB RAMa? Tikai apziņu, ka daudz vai tomēr ir arī praktisks ieguvums? Ja var palaist 64 aplikācijas un laist uz ārējā ekrāna….tad es par!

    Runājot par kameru, ir neskaidrības.
    >Visai iespaidīgi darbojas optiskā attēla stabilizācija. Pakustinot
    viedtālruni, varēsi redzēt, kā attēls smuki peld, nevis raustās.

    OIS un dzīvajam attēlam ekrānā nav nekāda sakara, pēdējā plūdenums ir jaudas un ekrāna atsaucības rezultāts. Jūs taču paši saprotat, kam vajadzīgs OIS.

    >Slēdža
    laiki nekad nepārsniegs 1/17 sekundi, kas ir visai konservatīvi
    viedtālrunim ar optisko attēla stabilizāciju. Protams, jārēķinās, ka
    tiks celtas ISO vērtības, lai kompensētu slēdža laikus.

    Slēdža laiki nebūs garāki vai īsāki par 1/17? Par kādu apgaismojumu runa – iekštelpas/slikta gaisma vai ārtelpas/laba gaisma? OISam būtu jākompensē roku trīcēšana pie gariem laikiem, nevis jāslēgā ISO vērtības.

    05.07.2016 13:08
    Reply to  x

    Nepārsniedz – nav garāki par.

    Bet kopumā ieteiktu paturēt OP3 rokā un paskatīties kā tas viss notiek.

    noli
    05.07.2016 11:59

    Netā var atrast arī video, kur šim aparātam veiktas nelielas izmaiņas programmatūrā, lai tas izmantotu visus 6 gb ram. Tad arī parādās īstā ātrdarbība, kur pat jaunākie samsung atpaliek.

    05.07.2016 12:46
    Reply to  noli

    Šorīt lasīju ziņu, ka OP3 saņēmis softa jauninājumu, kas tieši labo RAM problēmu. Bet nu es to vairs nepiedzīvoju, jo aparāts jau vakar no rīta aizceļoja pie īpašnieka.

    wils_w
    05.07.2016 12:08

    OnePlus piedāvātā Dash Charge uzlāde nav savietojama ar Qualcomm Quick Charge, tādējādi ja gribi ātro uzlādi, staipi līdzi oriģinālo lādētāju. Vai pērc vēl, vēl, vēl vairāk. Ābola izgājieni no ķīnieša.

    05.07.2016 12:54
    Reply to  wils_w

    Jā, tas ir balstīts uz OPPO VOOC ja atmiņa neviļ.

    Skats
    05.07.2016 13:52

    Rezumē “Kamera varēja būt nedaudz labāka” – īpatna atkāpe pie pārējās slavas dziesmas kamerai…

    Janka
    05.07.2016 15:21

    Imma gonna buy this today ^^

    Maksims Ku
    05.07.2016 15:46

    Runājot par piegādi un garantiju, tad tā nudien vairs nav problēma! Piegādā nepilnas nedēļas laikā ar visiem nomaksātiem nodokļiem. Atved tieši rokās ar DHL. Ir iespējams piepirkt klāt Eiropas apdrošināšanu par nepilniem 50€. Ja saplēsīsi ekrānu – nomainīs bez papildus maksas. Supports arī ir ievērojami uzlabojies. Es pat teiktu ir labāks nekā LV interneta veikalos, jo tu sazinies pa tiešo ar ražotāju!

    06.07.2016 11:13
    Reply to  Maksims Ku

    Paldies par šādu info!

    Daniēls Doze
    29.08.2016 18:11
    Reply to  Maksims Ku

    Tad sanāk 400 euro ar visu piegādi un muitu, pērkot no https://oneplus.net/lv/3?

    eziits
    05.07.2016 15:47

    Jautājums tiem, kas iepriekš ir sūtījuši 1+ no https://oneplus.net/lv no kurienes viņš tiek sūtīts? no Eiropas noliktavas vai tomēr no Ķīnas?

    Maksims Ku
    05.07.2016 15:49
    Reply to  eziits

    No Eiropas, konkrētāk – Polijas

    Santa Mūrniece
    10.08.2016 20:16
    Reply to  Maksims Ku

    Man arī atnāca no Polijas noliktavas. Esmu bezgala apmierināta un priecīga!! 04.08pasūtīju, 10.08 DHL piegādāja.

    Viesis
    06.07.2016 10:47
    Reply to  eziits

    OPX nāca no UK .

    06.07.2016 11:16

    Šorīt ziņo, ka no OTA apdeitiem izņemts OP3 Oxy OS 3.2.0 jauninājums, kas uzlaboja RAM apkalpošanu, ieviesa sRGB un vēl šo to. Lietotāji ziņo par gļukiem.

    http://www.gsmarena.com/oneplus_3_update_with_srgb_mode_and_better_ram_management_isnt_rolling_out_anymore-blog-19218.php

    Kaspars
    08.07.2016 10:49

    ja runā par 6GB RAM, tad tas sākumā bija opo 3 triks, jo reāli izmantoja 2-3 GB, dīvaini, ka apskatā par to nevārda, bija opo vadītāja neveikla taisnošanās, ka tas izdarīts lai paildzinātu darbību no vienas uzlādes, bet tika solīts, ka tiks izveidot apdeits, kas ļaus izmantot atmiņu pilnā apjomā. Pirms maza laika, tas iznāca, kā dzīvē strādā nezinu gan. Tur arī tā atšķirība ātrdarbībā ar Samsung.

    11.07.2016 11:19
    Reply to  Kaspars

    Dzīvoju pārliecībā, ka tā ir bauma par ne visas atmiņas izmantošanu… Bet tagad jau nāk 3.2.1 apdeits, kas šo sakārto.

    wils_w
    26.07.2016 12:54

    OnePlus ietur tradīciju. Izskatās, ka nedienas ar nestandarta USB Type-C turpinās – http://9to5google.com/2016/07/23/a-year-later-oneplus-still-doesnt-follow-type-c-spec-on-the-oneplus-3/

    banana
    27.07.2016 00:59

    Padoms Kristapam – sample bildes liec PILNIZMĒRĀ nevis resize, jēga no mazām resaizotām bildītēm ja vajag apstīties to kvalitāti?
    Forši lasīt, bet ‘bilžu’ sadaļa reāli izniekota un tiek pārskrullēta jo nav jēga lupīt uz viņām. Visos tesos šāda kļūda!

    27.07.2016 01:02
    Reply to  banana

    Labs ieteikums. Dažos apskatos esam piedāvājuši arī pilnizmēra bildes.

    Kipars
    27.07.2016 01:25

    Latviskotas operētājsistēmas vispār AR LIKUMU vajadzetu aizliegt! Nezinu kurš par to mums atbild, bet nu 85% gadījumu šķiet, ka vienkārši ir iemests google translate, tādējādi ”iztūlkots” un piķis par darbu nogrābts vienā vakarā. Nezinu… joprojām NAV tādas OS(gan viedtālruņu gan datoru jomā) kur latviešu valoda būtu ikdienā lietojama UN PATĪKAMA LIETOT, par aplikāciju latviskojumu vispār nerunājot… Nezinu, kā kaimiņiem Lietuviešiem vai Igauņiem, bet tur šķiet viss ir daudz labāk atstrādāts jo pat mazākās 3rd party aplikācijās uz datora ir LT vai EE valoda(vismaz instalācijā), bet LV nav.

    Man ir apnikuši lielo grandu telefoni(Sony, HTC, Samsung) ar tukšajiem solījumiem. Viss skaisti un forši līdz gadam.. Tad atnāk kas ‘jaunāks’ un par iepriekšejo fiksi tiek aizmirsts un vienalga vai esi pircis telefonu pa 400€ vai 600€, jeb parasti runājot iezogas mārketings = tavs telefons ir pagājušā gada = vecs, pērc jaunu!
    Vasaras beigās man ir plāns paņemt šo! Esmu paspaidījis ‘pirmo’ veikumu un man patika.

    Santa Mūrniece
    29.07.2016 15:12

    Man jautājums – telefonā nav LV valoda. Bet tur ir iespēja rakstīt ar garumzīmēm?

    29.07.2016 15:18

    Ierīces iestatījumu sadaļā jāatrod kur var tastatūrai iestatīt latviešu valodu.

    Santa Mūrniece
    29.07.2016 15:24

    Super, paldies! Galvenais, ka ir tāda funkcija.

    Gints Po
    13.02.2017 17:23

    Chau visiem labu telefonu piekritējiem. Nesen, pēc ilgiem meklējumiem un nebeidzamiem review, iegādājos Oneplus 3T. Pasūtīju no oneplus.net Ar 10 EUR piemaksu piegādāja 2 dienās no Polijas ar DHL pie durvīm. Nekādas muitas utt. Telefons ir vienkārši lielisks. Akumulators uzlabots uz 3400 Mah+ jaunais SD 821 procesors pagarina screen on time par veseliem 20%~. Par darbības laiku vairs nav nekādu negatīvu piezīmju. Ikdienā spēlēju ~1h, lietoju sociālos tīklus+ epasts, 4G un Wifi visu laiku griežās, bet vakarā vēl ir stabili 20-30% baterijas. Vieglākā režīmā varētu pat 2 diennaktis izspiest. Ar Jauno gadu ir atnācis arī jaunas Oxygen OS 4, kas ir uz Nougat bāzes. Jaunā f2fs failu sistēma krietni paātrina aplikāciju atvēršanas ātrumus un kopumā uzlabo telefona jau tā zibenīgo ikdienas veiktspēju. Kopumā varu teikt, ka Oneplus 3t ir vienīgais android, kas tiešām var ikdienas ātrdarbībā sacensties ar Iphone, jo ļoti labi nooptimizētais Oxygen OS kopā ar jaudīgo SD 821 un 6Gb RAM strādā superātri. Runājot par tiem 6GB RAM- tam tiešām ir nozīme, jo atmiņā paliek aplikācijas, kuras esat atvēruši pat varbūt 2 nedēļas atpakaļ ( ja , protams, nav izslēgts telefons pirms tam), un no jauna atvēršana ir zibenīga. Domāju,ka 6gb ir pietiekoši , lai turētu atmiņā katra… Read more »

    Reklāma
    Beidzot rodas sajūta, ka maksā mazāk, nekā viedtālrunis ir vērts!OnePlus 3 apskats