Web Analytics
More
    Reklāma

    Google grasās pievienoties fitnesa trakumam

    Jaunākie raksti

    Ja var ticēt avotam, tad Google I/O konferencē tikšot atklāta visa informācija par uzņēmuma plāniem sakarā ar veselības un fitnesa servisu izveidošanu un apaudzēšanu ar papildus iespējām. Pagaidām nav zināms, vai Google pati grasās papildināt savu aplikāciju klāstu arī ar fitnesa aplikāciju, vai arī tiks piedāvāta iespējas citiem izstrādātājiem veidot savas aplikācijas, kuru pamatā būs jauns Google serviss. Apmēram to varētu salīdzināt ar Play Games servisu, kas kalpo kā lietotāja vārds, uzkrāj informāciju par sasniegumiem un dod iespēju sacensties lietotāju starpā.

    Šādā veidā Google mēģinās konkurēt ar Apple radīto Healthkit platformu un Samsung Sami. Tiek pieļauts, ka Google uzkrās datus no dažādām fitnesa viedierīcēs un pat dažādām aplikācijām, kas apkalpo minētās ierīces.

    Reklāma

    Iepriekš jau Google bija radījuši līdzīgas idejas servisu Google Health, bet to nācās 2012. gadā slēgt, jo līdz galam nebija sakārtoti privātuma un datu jautājumi. Šobrīd kaut kā līdzīga radīšana varētu būt vēl sarežģītāka.

    Kopumā izskatās, ka Google I/O konference nesīs daudzus un dažādus pārsteigumus. Konference norisināsies no 25. līdz 26. jūnijam Sanfrancisko.

    AvotsForbes
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma