Web Analytics
More
    Reklāma

    Tu vari uzstādīt Windows 10 Creators Update pirms tā oficiālās izlaišanas

    Jaunākie raksti

    Mēs jau iepriekš vēstījām, ka nākamais lielais Windows 10 atjauninājums lietotājiem tiks izplatīts jau pavisam drīz – 11. aprīlī.

    Windows 10 Creators Update nodrošinās iespēju ikvienam radīt, koplietot un izbaudīt 3D un papildināto realitāti. Līdz ar Creators Update iznākšanu, Microsoft Edge kļūs par pirmo tīmekļa pārlūkprogrammu, kas piedāvās dažādas 3D iespējas – 3D for Everyone un Mixed Reality. Kļūs pieejami tādi jauni rīki kā Paint 3D, kas ir visiem labi pazīstamā Paint uzlabotā versija.

    Reklāma

    Windows 10 Creators Update padarīs sērfošanu tīmeklī ātrāku un drošāku, uzlabojot Edge pārlūka darbību. Tāpat atjauninājums pievienot Night Light iespēju, kas atbilst Apple Night Shift – ekrānā redzamā attēla temperatūra tiks padarīta nedaudz siltāka, lai nebojātu acis. Tāpat šajā Windows 10 versijā tiks paplašinātas operētājsistēmas pielāgošanas iespējas.

    Kādu laiciņu pie Windows 10 Creators Update varēja tikt Windows Insider testētāju/entuziastu komūna, taču tagad to var iegūt ikviens interesents. Ja mūsu dators darbojas ar licencētu Windows, tad varam lejuplādēt Windows 10 Upgrade Assistant un caur to uzstādīt jaunāko Windows versiju ar kārtas numuru 1703. Es pats jau vakar uzstādīju atjauninājumu un pagaidām nekas vēl nav noplīsis. Ziņo par saviem panākumiem! Ja šo versiju lieto jau ilgāku laiku, pastāsti ko esi novērojis.

    Otrais lielais Windows 10 atjauninājums gaidāms vēl šogad, tas ieguvis kodētu nosaukumu Redstone 3. Protams, sākumā Windows Insider programmas izmantotāji varēs saņemt gaidāmā atjauninājuma izmēģināšanu. Sagaidāms, ka otrais atjauninājums Windows Insiders programmas dalībniekiem būs pieejams maijā, bet pie citiem lietotājiem tas nonāks novembrī.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    08.04.2017 09:55

    Ietestēšu :)

    Jānis S
    08.04.2017 13:36

    Pāris dienas jau kā uzstādīts. Pagaidām viss darbojas normāli un šķiet arī mazliet veiklāk.

    banana
    08.04.2017 18:13

    Sakot, ka ar jauno updeitu windis uzbāzīgi uzspiež visādas partneru aplikācijas/reklāmas, tā ir?
    Piem:
    https://betanews.com/2017/01/09/microsoft-ads-windows-10-creators-update/

    Ir vēl 3 gadījumi ko ir atraduši un aprakstījuši testētāji/blogeri.

    Nezinu.. Šim ‘Updeitam’ neredzu globālu jēgu. Tur kkādi 3D projektētāji, zīmētāji un kkādi maketētāji varbūt čurā biksītēs, bet pārējiem 95% W10 lietotājiem pie kājas tās iespējas.
    Jo nu ‘under the hood’ laikam diži nekas nav mainījies ar šo updeitu, kā tas bija ar pirmo, vnk pieliek p0k p0k zīmēšanas un 3D būvēšanas fīčas iekšā.

    Uzskatu, ka šādam updeitam jābūt ‘standalone’ – gribi tās fīčas, lūdzu kačā un instalē, negribi? Dzīvo tālāk.

    08.04.2017 18:48
    Reply to  banana

    Nemanu īpaši daudz reklāmu. Šis tas man nevajadzīgs programmu listē ir, bet tas nekā neuzbāžas un netraucē. Bet pašā atjauninājumā ir padaudz jaunumu un uzlabojumu: https://betanews.com/2017/04/07/windows-10-creators-update-changelog-nearly-everything-thats-new-or-improved/

    Nevienai tehnoloģijai nebūs globālas jēgas, ja tās neattīstīs un līdz lietotājiem nenesīs globālas kompānijas.

    geksis
    10.04.2017 13:01

    esmu insaideros, un jau labu laiku lietoju šo versiju, bet reāli ikdienas lietošanā izmaiņas neesmu pamanījis, vienīgais kas man kaitina, ka ir aizvākuši piekļuvi controlpanelim caur labo taustiņu uz windows ikonas. Pārējās izmaiņas mani neskar.

    Reklāma