Web Analytics
More
    Reklāma

    23. oktobrī Rīgā norisināsies Microsoft “TechDay 2014” konference

    Jaunākie raksti

    “TechDay 2014” pulcēs vairāk nekā 600 IT vadītāju un profesionāļu un sniegs iespējas uzzināt par novatoriskiem risinājumiem, kā arī gūt papildu ieskatu esošajās tehnoloģijās. Šī ir lielākā tehniski izglītojošā konference, ko Microsoft Latvijā organizē biznesa lēmumu pieņēmējiem, IT vadītājiem, IT speciālistiem, programmatūras izstrādātājiem un partneriem.

    TechDay 2014 fokuss ir tehnoloģiju mobilitāte un mākonis jeb “Mobile First — Cloud First”. Mobilās ierīces, ko lietojam ikdienā un bez kā vairs nevaram iztēloties savu dzīvi, ir veidotas tā, lai izmantotu mākoņa sniegtās iespējas, un tieši mākonis ļauj šīm ierīcēm tik cieši iekļauties visos mūsu dzīves aspektos.

    Reklāma

    Konferencē plānoti 5 paralēlie bloki, 2 ievadrunas, 30 sesijas un partneru izstādes zona, kurā apmeklētāji varēs aplūkot jaunākās tehnoloģijas un ierīces un diskutēt ar tehnoloģiju pakalpojumu sniedzēju un ražotāju pārstāvjiem.

    Pasākumā piedalīsies:

    • Ēriks Eglītis, Microsoft Latvia vadītājs, savā uzrunā ievadīs konferences galvenajā tēmā, atbildot uz jautājumu – ko Microsoft saprot ar Cloud First, Mobile First?
    • Saimons Mejs (Simon May), Enterprise Device Infrastructuralist, Microsoft (Saimonam ir vairāk nekā desmit gadu pieredze IT nozarē, strādājot ar finanšu un veselības aprūpes jomas uzņēmumiem. Pēdējos četrus gadus Saimons konsultē lielus, starptautiskus uzņēmumus mobilo risinājumu ieviešanā. “TechDay 2014” konferencē viņš runās par jaunā Windows 10 izmantošanu visdažādākajās ierīcēs – no spēļu konsolēm un telefoniem līdz personālajiem datoriem.)
    • Saimons Perimans (Symon Perriman), Senior Technical Evangelist, Microsoft (Saimons Microsoft strādā septiņus gadus, kuru laikā ir vadījis produktu plānošanas, tehniskā mārketinga, pārdošanas, izstrādes un citas komandas. “TechDay 2014” ietvaros Saimons runās par mākoņskaitļošanas nākotni un dažādu platformu pielietojumu uzņēmumos.)
    • Aleksandrs Ložeckins (Alexander Lozhechkin), Director of Developer Experience and Evangelism business, Microsoft (Aleksandrs ir atbildīgs par desmit programmu izstrādes un ekosistēmas attīstības nodaļām, kas darbojas 33 valstīs un rada risinājumus Windows, Windows Phone, Microsoft Azure un Windows Server tehnoloģijām. Pasākumā Aleksandrs stāstīs par Microsoft atvērtību dažādām tehnoloģijām un platformām, kā arī iespējām programmu izstrādātājiem radīt risinājumus Microsoft digitālajā ekosistēmā.)

    Vairāk informācijas par pasākumu, tā tīmekļa vietnē: http://www.microsoft.com/lv-lv/techday. Dalības maksa 99 eiro. Studentiem un akadēmiskajam personālam: 55 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma