Web Analytics
More
    Reklāma

    80% aktīvo iOS ierīču darbojas ar jauno iOS 7

    Jaunākie raksti

    Šodien Apple izziņojot pēdējā ceturkšņa finansu rezultātus norādīja uz mobilās platformas iOS jaunākās versijas izplatību. Šobrīd 80% no visām iOS ierīcēm darbojas ar pagājušajā rudenī prezentēto iOS 7. Aptuveni 17% iOS ierīču darbojas ar iepriekšējo iOS 6 versiju un tikai 3% izmanto vēl vecāku iOS versiju.

    Gluži tāpat kā Android versiju uzskaites gadījumā, arī šie iOS versiju izplatības dati parāda informāciju par aktīvajiem nevis pilnīgi visiem lietotājiem. Apple nosauktie dati rāda statistiku par tiem iOS ierīču lietotājiem, kas no savām iekārtām pieslēgušies App Store nedēļas laika posmā līdz 26. janvārim. Apple arī norāda, ka iOS 7 izplatība ir lielāka par Android 4.4 (KitKat), ko šobrīd izmanto vien 1.4% ierīču.

    Reklāma


    Atgādināšu, ka pie iOS 7 var tikt iPhone 4+, iPad 2+, iPad mini un piektās paaudzes iPod touch ierīču lietotāji. Jaunās iOS ierīces bez maksas saņem arī iWork aplikācijas (iPhoto, iMovie, Pages, Numbers, Keynote). No 18. septembra, kad iOS 7 bija oficiāli pieejama lejuplielādei, līdz 22. oktobrim 64% lietotāju atjaunojās uz jauno versiju. Laikam ritot uz priekšu vairs nav novērojama tik strauja atjaunošanās un iespējams cilvēki gaida iOS 7.1 versiju, kurā būs izķerta sauja kļūdu un kas būs pieejama tuvāko mēnešu laikā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma