Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Maps uz laiku atslēdz iespēju redzēt satiksmi un vietu apmeklētību Ukrainā

    Jaunākie raksti

    Arvien vairāk tehnoloģiju uzņēmumi uzsākt dažāda veida palīdzības sniegšanu Ukrainai, stājoties pretim Krievijai. Google Maps uz laiku atslēgta iespēja redzēt satiksmes noslogotību, kā arī cik apmeklētas ir noteiktās vietas.

    Šāds solis ļaus pasargāt pašus ukraiņus, jo caur digitālo karšu servisu nebūs iespējams noteikt, kur pārvietojas kādi Ukrainas spēki, kā arī kur pulcējas liels skaits cilvēku, kas iepriekš ticis izmantots, piemēram, lai noteiktu restorānu piepildījumu. Attiecīgi ir atslēgta speciālā kartes kārta, kas nodrošina satiksmes atspoguļojumu. Tomēr tiem, kuri Google Maps izmantos sava auto navigācijai caur Ukrainu, būs pieejams ceļa norādes.

    Reklāma

    Šādi soļi sperti, sazinoties ar Ukrainu pārstāvošiem spēkiem. Par to ziņo arī Twitter konts The Kyiv Independet, kurā var sekot līdz dažādām oficiālām ziņām par notikošo Ukrainā. Šādi tehnoloģiju gigantu soļi noteikti ir atzīstami, kas vieš cerību šajā sarežģītajā situācijā.

    AvotsReuters
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    wordle websit
    28.02.2022 10:17

    Problēmas Ukrainā liecina, ka pat ar visām mūsu tehnoloģijām mums joprojām ir vajadzīgi citi cilvēki, kas palīdz mums orientēties sabiedrībā (un dažreiz tehnoloģija nedarbojas bez cilvēku mijiedarbības).

    Reklāma