Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Maps beidzot Android ierīcēs rāda laika prognozi

    Jaunākie raksti

    Google turpina uzlabot savas lietotnes un pakalpojumus, lai lietotājiem nepieciešamā informācija būtu pieejama vienā vietā. Piemēram, Google Maps Android platformai paredzētā lietotne beidzot saņēmusi iespēju redzēt aktuālos laikapstākļus.

    Jau kādu laiku šāda funkcionalitāte ir pieejama iPhone lietotājiem, un tagad to var izmantot arī Android operētājsistēmas dalībnieki. Laikapstākļu ikona parādīsies kreisajā pusē uzreiz zem meklēšanas joslas. Pamatā tā rādīs konkrētās vietas un laika temperatūru, bet uzpiežot uz ikonas, atvērsies logs ar papildu informāciju.

    Reklāma

    Šajā logā būs redzama temperatūra lielākā stundu amplitūdā. Tāpat varēs redzēt, vai gaidāmi nokrišņi, kā arī Google Maps rādīs informāciju par dienas augstāko un zemāko temperatūru un gaisa kvalitāti. Šī informācija tiek ņemta no Google Weather lietotnes, un tagad ir integrēta Google Maps servisā.

    Ātrā un vienkāršā iespēja būs īpaši noderīga tad, kad nepieciešams plānot ceļojumu, jo būs skaidri redzams, kādi būs gaidāmie laikapstākļi. Informācijas pieejamība Google Maps lietotnē Android ierīcēm sāka parādīties jau pagājušā gada oktobrī, bet tagad tā pakāpeniski nonāk pie visiem operētājsistēmas lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    assasa
    11.02.2024 14:24

    Google Maps v 11.115.0102 šādu ikonu neredzu

    Oskars
    11.02.2024 18:46

    Varbut tas ir atkarigs no regiona. Jo man rada tadu ikonu. Bet esmu Lielbritanija. Versija taa pati, kas tev.

    Reklāma