Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Maps tagad rādīs informāciju par ieeju ēkās

    Jaunākie raksti

    Lai arī ik pa laikam gadās pa kādam negaidītam pārsteigumam, kopumā Google Maps ir ļoti labi nostrādātas kartes un es pats ar tām pagājušajā vasarā krustām šķērsām izbraucu Balkānus. Taču tas nenozīmē, ka Google vairs neattīsta savu produktu un šodien parunāsim par kādu, manuprāt, interesantu un noderīgu jaunumu, ko Google šobrīd testē dažās lielajās pilsētās.

    Blogeri no Android Police ir noskaidrojuši, ka Google Maps (versija virs 11.17.0101) Android lietotnē uz Google Pixel 7a viedtālruņa atsevišķās lielajās pilsētās ASV (Ņujorkā, Lasvegasā, Sanfrancisko) un Eiropā (Berlīnē) var pietuvināt lielākas ēkas un daļai no tām rādīsies uzskatāma informācija par to, kurā ēkas pusē ir ieeja tajā. Tas tiešām varētu būt noderīgi lielajās pilsētās, kur ēkas var būt pat kvartāla izmērā un ne vienmēr ir skaidrs kā tieši nonākt mums vēlamajā galamērķī. Zemāk ekrānšāviņos varam apskatīties, kā šī funkcija izskatās.

    Reklāma

    Jāpiezīmē, ka nesen Google Maps atsevišķās pilsētās sabiedriskā transporta navigācijas režīmā uzsāka rādīt pareizās ieejas un izejas no metro vai citiem sabiedriskā transporta mezgliem. Arī tas var kļūt noderīgi lielajās pilsētās, kur vienai un tai pašai metro stacijai, piemēram, var būt dažādas ieejas, kas fiziski atrodas patālu viena no otras.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pēča
    06.03.2024 14:37

    Labak būtu sakārtojusi satiksmes informāciju, savādak komiski sanāk, ja izvēlies no punta A līdz B rāda sastrēgumus un piemēram ka marsruts aizņems 40min, tad pieliec pa vidu pieturvietu C. Un pēksņi rāda ka 20minūtes aizņems….

    Respektīvi satiksmes informācija strāda tikai ‘no’ un ‘uz’ kā pieliek papildus punktu vai punktus tā ir plika dumja karte kura ir bezjēdzīga.

    Reklāma