Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” un “Ray-Ban” kopradītās viedās brilles ļauj lasīt un sūtīt “Messenger” ziņas

    Jaunākie raksti

    Septembrī rakstījām, ka “Facebook” (tagad “Meta”) kopā ar “Ray-Ban” prezentē savas kopīgi radītās viedās brilles “Ray-Ban Stories“, kas veiks ne tikai pamata funkcijas, bet arī ļaus uzņemt attēlus, video un sastrādāsies ar tālrunī esošajām lietotnēm. “Meta” nupat izlaidusi programmatūras atjauninājumu, kas nes līdzi virtuālo palīgu un atbalstu “Messenger” lietotnei. Lietotājs ar “Ray-Ban Stories” palīdzību varēs saņemt, lasīt, nosūtīt ziņas “Messenger”, kā arī veikt balss zvanus.

    “Messenger” atbalsts nav vienīgā jaunā lieta, ko viedo briļļu valkātāji saņems. Lietotājs ar balss palīdzību varēs arī kontrolēt multividi un dziesmu atskaņošanu. Piemēram, ja ir vēlme pārslēgt nākamo dziesmu, lietotājam vien jāpasaka: “Hey Facebook, next,” nepieskaroties pašai ierīcei. Līdzīgā veidā iespējams pielāgot arī audio skaļumu, apturēt vai turpināt ieraksta atskaņošanu. Tāpat integrētais asistents ar prieku informēs par baterijas atlikumu viedajās brillēs, ja palūgsi to.

    Reklāma

    Lai varētu tikt pie šīm iespējām, “Ray-Ban Stories” brillēs jāinstalē jaunākā programmatūras versija. Lai gan ērtāka “Messenger” izmantošana uz visa fona, ko brilles spētu sniegt, nav nekas liels, tas tomēr norāda, ka uzņēmums pievēršas ierīces funkcionalitātes palielināšanai. “Meta” arī sola, ka nākamgad lietotāji sagaidīs virkni jaunu funkciju, par kurām arī centīsimies informēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma