Web Analytics
More
    Reklāma

    Ar Google asistenta palīdzību pirkumus internetā varēsi veikt mutiski

    Jaunākie raksti

    Tehnoloģiju gigants Google nācis klajā ar paziņojumu par jaunu funkciju, kas drīzumā pirkumus internetā ļaus veikt ātrāk un, iespējams, vienkāršāk. Ķemmējot tiešsaistes veikalus, lietotājam līdzi jāņem Google asistents, kas aiztaupīs klapatas ar pirkumu noformēšanu. Izmantojot Google Voice Match tehnoloģiju, lietotājs varēs palūgt viedo asistentu, lai tas apstiprina pirkumu. Tas nozīmē, ka būtībā viss, kas nepieciešams preces iegādei internetā – gatavs kāroto preču saraksts un skaidra balss.

    Google atklāj, ka jaunā funkcija tiks testēta ļoti ierobežotos apmēros. Vispirms risinājumu izmēģinās tiešsaistes pasūtījumiem no restorāniem un pirkumiem Google Play veikalā. Pēc tam jau raudzīs, ko uzlabot un mainīt, lai jau drīzumā ikviens varētu šo funkciju sekmīgi izmantot iecienītajos e-veikalos.

    Reklāma

    Jāatzīst, ka iespēja veikt pirkumus vien ar balss palīdzību nav nekas pārāk inovatīvs. Gudrā asistente Alexa šādu risinājumu Amazon klientiem piedāvā jau pāris gadus. Tomēr atšķirība ir tā, ka Google Asisstant tiek uzskatīts par drošāku variantu. Google Voice Match tehnoloģija ļauj ātri vien lietotājam apstiprināt savu identitāti, kas ir svarīgs aspekts drošiem un ātriem pirkumiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    wils
    28.05.2020 10:10

    Zinot, ka šamie mēdz noklausīties un interpretēt cilvēka balsi ļoti “pa savam”, lasi, pamostas un meklē tam nepieprasītu informāciju, sagaidu dažiem interesantu pārsteigumu. :)

    Reklāma