Web Analytics
More
    Reklāma

    Ņurjorkā tagad var apprecēties izmantojot videozvanus

    Jaunākie raksti

    COVID-19 slimība ASV visspēcīgāk ir skārusi Ņujorkas štatu, tāpēc tur ir ieviesti ļoti strikti ierobežojumi. Vairums uzņēmumu ir apturējuši savu darbību un iedzīvotājiem principā ir jāsēž mājās. Par sociālās distancēšanās noteikumu pārkāpumu draud līdz 1000 ASV dolāru liels sods.

    Tomēr patiesu mīlestību nespēj apslāpēt pat pandēmija un tā izplatās kā kaimiņu Jezupa piešķiltā kūlas ugunsgrēka svilinošā liesma jestrajā pavasara vējā. Un sirdis sadeg neparasti tiem, kurus šī reizē elles un paradīzes guns ir skārusi. To pēc vairākām izdziedātām romantiskām attiecībām labi saprot arī Ņujorkas gubernators Endrjū Kuomo un tāpēc ir izziņojis izpildrakstu, kas nosaka, ka Ņujorkā turpmāk laulības apliecību var iegūt attālināti un laulību ceremonijas oficiāli var rīkot izmantojot videozvanu iespējas. Vai nav pasakaina ziņa?

    Reklāma

    Gubernators gan nenorāda, kāds ir labākais videozvanu rīks laulību noslēgšanai un ļaudis var izvēlēties kādu no populārajiem videokonferenču rīkiem. Komentētāji internetā gan jau sāk pieprasīt arī laulību šķiršanas iespēju tiešsaistē, jo daudziem šī kopā būšana 24/7 režīmā kļūst par nepārvaramu slogu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma