Web Analytics
More
    Reklāma

    “X” platformā tagad var veikt audio un video zvanus

    Jaunākie raksti

    Pagājis jau vesels gads, kopš Īlons Masks par 44 miljardiem ASV dolāru iegādājās “X” (“Twitter”) un sāka mikroblogošanas platformas lielo pārmaiņu laikmetu. Šīs izmaiņas ne vienmēr visiem nākušas pie sirds, tāpēc šajā laikā strauji pieaudzis konkurējošo lietotņu, kā “Mastodon” un “Threads” lietotāju skaits. Tā nu tieši tagad “X” saviem “Premium” lietotājiem sāk piedāvāt nākamo jauno funkciju – audio un video zvanus.

    Norādīts, ka lietotnes ziņojumu iestatījumu sadaļā pakāpeniski parādīsies jauna opcija “Enable audio and video calling” jeb “Iespējot audio un video zvanus”. Kad tas izdarīts, lietotājs varēs atlasīt profilus, ar kuriem kopā veikt audio vai video zvanus: ar saviem kontaktiem; personām, kurām seko “X” platformā; tikai verificētiem lietotājiem vai visiem trim.

    Reklāma

    Ideja par audio un video zvaniem “X” figurējusi jau kādu laiku. Uzņēmuma izpilddirektore Linda Jakarino iepriekš informēja, ka šī funkcija pie lietotājiem nonāks augustā. Tikmēr  Masks precizējis, ka šobrīd iespējams izmantot šīs funkcijas “agrīno versiju”. Pagaidām šī iespēja būs pieejama tikai “Premium” lietotājiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma