Web Analytics
More
    Reklāma

    “Meta” tagad ļauj veikt videozvanus, izmantojot animētus avatarus

    Jaunākie raksti

    Īpaši pandēmijas laikā bieži varēja dzirdēt par dažādiem kurioziem atgadījumiem videozvanu laikā, kad darbinieki parādījušies kamerās ne tajā labākajā izskatā – ar pidžamu, kosmētisko sejas masku, izpūrušiem matiem utml. Saistībā ar to “Meta” nupat paziņojusi, ka lietotāji tagad varēs izmantot animētus digitālos avatarus, lai veiktu videozvanus “Instagram” un “Facebook” platformās.

    Uzņēmums norāda, ka jaunā funkcija domāta tieši tādās situācijās, kad jāveic videozvans, bet lietotājs nav gatavs parādīties kamerā. Lietotājiem būs iespēja izmantot animētu avataru un sarunāties ar pārējiem videozvana dalībniekiem, patiesībā vienam otru nemaz neredzot. Tā ir laba iespēja arī tiem, kuri vienkārši nevēlas parādīties noteiktos videozvanos.

    Reklāma

    Papildus tam “Meta” nāca klajā ar vairākām citām iespējām saistībām ar digitālajiem avatariem. Piemēram, uzņēmums testē vienkāršāku veidu, kā izveidot digitālos avatarus “Facebook” un “WhatsApp” platformās. Lietotājam atliek uztaisīt pašbildi, un sistēma izveidos uz tā balstītu digitālo avataru. Tāpat “Meta” tagad piedāvā kopīgot animētas digitālā avatara uzlīmes “Instagram” un “Facebook” storijos un “Reels”, kā arī ievietot tās “Facebook” komentāros un tiešajos ziņojumos “Messenger” un “Instagram”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    18.07.2023 10:46

    Visi jau ir iemācījušie izslēgt kameru! Advancētākie izslēdz netu, uztaisa printscreen no loga ar uzrakstu “reconnecting…” un ieliek savas bildes vietā, lai vis domā ka tev slikts savienojums, bet patiesībā tu visu dzirdi, tikai nav jārunā! :)

    Last edited 9 months ago by Skābene
    Biteme
    18.07.2023 10:59

    Ja nav gatavs parādīties….kāpēc nevar vienkārši izslēgt kāmeru?

    Juris
    18.07.2023 14:16

    Āksti, tad pārzvanīšu, kad būsi gatavs, izlīdis no gultas, saķemmējis matus un izmazgājis zobus. Tīņiem paākstīties ok, bet darba vidē noteikti sliktais tonis.

    Reklāma