Web Analytics
More
    Reklāma

    Nothing izziņo Ear un Ear A austiņas ar trokšņu slāpēšanu un LDAC atbalstu

    Jaunākie raksti

    Lai dzīvi padarīt nedaudz interesantāku, Nothing izziņojis ļoti grūti meklējamu nosaukumu bezvadu austiņas Nothing Ear un Nothing Ear A. Tiek minēts, ka austiņas drīzāk būtu dēvējamas par Nothing Ear 2.5, jo te nekādus milzu jaunumus neatradīsi. Nothing Ear A būtu dēvējamas par Nothing Ear (1) uzlaboto versiju.

    Nothing Ear

    Nothing Ear

    Nothing Ear ir dārgākās no abām jaunajām austiņām, tās tikušas pie Active Noise Cancelation (ANC) ar līdz pat 45 dB trokšņu slāpēšanu, kas ir uzlabojums pār Ear 2 40 dB. Arī akumulatoru darbība tiek vēretēta labāka – līdz 5.2 stundām ar ieslēgtu ANC. Jaunās Nothing Ear austiņas saņēmušas LDAC un LHDC kodeku atbalstu.

    Reklāma

    Nothing Ear cena ir 149 eiro, kas nav diez ko lēti. Jauno Nothing Ear cena ir vienāda ar Nothing Ear (2) modeļa cenu. Pie pircējiem Nothing Ear nonāks 22. aprīlī.

    Nothing Ear A

    Nothing Ear A

    Nothing Ear A arī tikušas pie aktīvās trokšņu slāpēšanas, šoreiz austiņas tiek piedāvātas spilgti dzeltenā krāsā. Specifikāciju jomā Nothing Ear A ir visai līdzīgas Nothing Ear – te ir viss tas pats, atskaitot LHDC atbalstu (LDAC atbalsts vēl arvien ir pieejams). Nothing Ear A, atšķirībā no dārgākajām Nothing Ear neatbalsta bezvadu uzlādi.

    Arī Nothing Ear A būs pieejamas 22. aprīlī, austiņu cena būs 99 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    krist2ps.lv
    22.04.2024 11:38

    Haha, man šie divi modeļi vairāk gandrīz atgādināja kreisās auss un labās auss atsevišķus komplektus :D

    Reklāma