Web Analytics
More
    Reklāma

    Nothing prezentē Phone (2a) dizainu

    Jaunākie raksti

    Šonedēļ, 27. februārī, izstādes Mobile World Congress laikā Barselonā, Londonā bāzētais tehnoloģiju uzņēmums Nothing prezentēja sava jaunā viedtālruņa Phone (2a) dizainu.

    Viedtālrunis Phone (2a) turpina iekšēji caurredzama tālruņa dizaina konceptu, ko Nothing prezentēja 2020. gadā. Tas paredz, ka viedtālruņa sastāvdaļas ir iestrādātas ierīces ārējā dizainā, demonstrējot galvenās funkcijas jaunā un inovatīvā veidā.

    Aiz divām ikoniskajām “acu” formas kamerām atrodas procesors, kas tālruni darbina līdzīgi kā smadzenes. Pārējās sastāvdaļas ir izvietotas, izmantojot apļveida režģa dizaina formu, kas izmantota visā viedtālruņa aizmugurējā korpusā līdz pat viedtālruņa malām un noapaļotākiem stūriem ar lielāku rādiusu nekā līdz šim. Pateicoties tai, viedtālruņa dizains ir vienotāks un maigāks.

    Phone (2a) ir nozarē pirmais 90° leņķa vienlaidu korpuss, kas vijas ap malām, tādējādi radot jaunu dimensiju Nothing viedtālruņa dizainā, nemanāmi iekļaujot divkameru moduli. Viedtālruņa struktūra ir ne tikai estētiski pievilcīga, bet arī padara ierīci izturīgāku, ievērojami uzlabojot rezultātus kritienu testos.

    Nothing apzināti ir iestrādājis asimetriju Phone (2a) dizainā, nodalot augšējās un apakšējās daļas vienlaidus plūsmu. Turklāt akumulatora korpuss ir veidots, iedvesmojoties no Masimo Vinjelli (Massimo Vignelli) radītās Ņujorkas metro kartes.

    Savukārt kameras izvietojums ar izvirzījumu palīdz stabilizēt tālruni, kad tas atrodas uz līdzenas virsmas, kā arī palīdz novērst pirkstu radītos traucējumus, uzņemot fotogrāfijas.

    Sīkāka informācija par viedtālruni tiks prezentēta Fresh Eyes pasākumā 5. martā plkst. 17.00 IST / 11.30 GMT / 6.30 ET / 00.30 CET vietnē https://lv.nothing.tech/pages/event.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Jānis
    29.02.2024 16:09

    Manuprāt, bez jocīgā dizaina tur arī vairāk nekā derīga nav…

    Dave
    01.03.2024 09:22

    Smuks, žēl ka nesen Phone1 ieķēru :D

    Reklāma