Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple vēl uz gadu pagarina bezmaksas satelītu sakaru pakalpojumu

    Jaunākie raksti

    Kamēr Qualcomm ir izstājies no spēles par satelītu savienojumu piedāvāšanu mobilajās ierīcēs, tikmēr Apple paziņojis, ka vēl uz gadu pagarina sava Emergency SOS servisa lietošanu iPhone 14 tālruņiem.

    Savu satelīta savienojuma iespēju Apple izziņoja pagājušajā gadā reizē ar iPhone 14 tālruņu prezentāciju. Tā sniedz iespēju sazināties ar palīdzības dienestiem tur, kur nav pieejams internets vai mobilā tīkla pārklājums. Pirmā gada laikā pateicoties servisam jau ir izdevies izglābt vairākus cilvēkus.

    Uzņēmums jau iepriekš ziņoja, ka pirmos divus gadus serviss būs bez maksas, un pēc šī perioda būtu jāsāk par to norēķināties. Taču Apple paziņojis, ka vēl uz gadu pagarina bez maksas izmantošanu iPhone 14 modeļiem, kas nozīmē, ka gan šis, gan jaunie iPhone 15 modeļi to var lietot līdz 2025. gada novembrim.

    Šajā laikā Apple centīsies aprēķināt un atrast pareizo servisa abonēšanas maksu, kas lietotājus motivēs iegādāties šo papildu drošības elementu. Tikmēr Qualcomm neguva pārāk lielu interesi no Android telefonu zīmoliem, tāpēc šādas funkcionalitātes projekts ir pārtraukts, dodot Apple laiku nostiprināt savas pozīcijas.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma