Web Analytics
More
    Reklāma

    “DJI” gatavojas piedāvāt jaunu dronu iesācējiem

    Jaunākie raksti

    Bezpilota lidaparātu ražotājs “DJI” gatavojas piedāvāt jaunu dronu “Mini 4K”, ko uzņēmums raksturo kā ideālu iesācējiem. Saskaņā ar attēlu, kas ievietots “DJI” “Amazon” ASV un Lielbritānijas lapās, drons tirdzniecībā nonāks jau pirmdien, 29. aprīlī.

    Par “Mini 4K” zināmas vien dažas lietas, ko pasaka priekšā attēls. Pirmkārt, “DJI” to dēvē par ideālo ierīci iesācējiem. Otrkārt, kā liecina drona nosaukums, tas spēs uzņemt saturu 4K kvalitātē. Līdz ar to “Mini 4K” kļūs par lētāko pieejamo “DJI” dronu, kas var uzņemt 4K video.

    Reklāma

    Avots: DJi

    “Mini 4K” kopumā izskatās ļoti līdzīgs “Mini 2 SE“, ko “DJI” prezentēja pērnā gada februārī. Tas ir budžeta klases drons un spēj uzņemt 2,7K saturu. Lielākā atšķirība starp “Mini 4K” un “Mini 2 SE” varētu būt tieši izšķirtspējā. Būtībā “Mini 4K” ir atsvaidzināts “Mini 2 SE”. Arī cenas ziņā “Mini 4” solās būt pieejams un iesācējam draudzīgs.

    Nekāda cita informācija par jauno bezpilota lidaparātu pagaidām nav pieejama, arī ne baumu līmenī. Taču labā ziņa ir tā, ka pēc pāris dienām visu interesējošo par “Mini 4K” varēs noskaidrot.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma