Web Analytics
More
    Reklāma

    Nākama gada jūlijā tiks slēgts Xbox 360 videospēļu veikals

    Jaunākie raksti

    Microsoft paziņojis, ka Xbox 360 īpašnieki no nākamā gada jūlija vairs nevarēs iegādāties jaunas videospēles, to papildinājumus, kā arī jebko citu, kas saistīts ar šo konsoli.

    Jāpiezīmē, ka šī ikoniskā videospēļu konsole šogad svinēs 18 gadu jubileju, un pa šo laiku ir iznākušas jau divu citu paaudžu konsoles no Xbox. Līdz 2024. gada 29. jūlijam vēl ir iespējams gūt nostaļģiju no Xbox 360. Tomēr tas nenozīmē, ka viss tiks nocirsts ar galiem. Microsoft ir parūpējies par to, lai spēles, kuras atbalsta arī Xbox One un Xbox Series S/X konsoles, būtu automātiski pieejamas jaunākajās konsolēs.

    Reklāma

    Tāpat visi saglabātie dati saistībā ar šīm spēlēm, būs pieejami jaunāko paaudžu konsolēs, pateicoties mākoņpakalpojumiem. Papildu tam Xbox 360 pārtrauks atbalstu arī Microsoft Movies & TV lietotnei. Principā šī konsole būs paredzēta, lai spēlētu klasiskās spēles no diskiem, kā arī tās, kas jau ir saglabātas cietajā diskā.

    Joprojām darbosies daudzspēlētāju režīmi, bet tas atkarīgs no tā, cik ilgi paši videospēļu izstrādātāji atbalstīs Xbox 360. Pēdējā spēle šai konsolei tika izlaista jau pirms pieciem gadiem, un domāju, ka tas norāda uz tās popularitātes un aktualitātes strauju kritumu. Šobrīd aktuālās konsoles ir Xbox One un Xbox Series S/X.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma