Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft pārtraucis ražot Xbox One konsoles

    Jaunākie raksti

    Uzreiz var teikt, ka visu Xbox One sērijas konsoļu ražošana tika pārtraukta jau 2020. gadā, kad tika izlaistas jaunās paaudzes Xbox Series X/S konsoles, taču oficiāla informācija parādījusies tikai tagad.

    Iepriekš bija zināms, ka Microsoft plānos bija pārtraukt Xbox One X un One Digital Edition konsoles 2020. gada beigās, jo pārdošanā nonāca jaunie modeļi. Taču mārketinga pārstāve pavisam nesen atklājusi, ka arī Xbox One S ražošana tikusi pārtraukta tajā pat laikā. Tas saistīts ar to, ka Xbox plānos bija piedāvāt Series S, kā aizstājēju One modelim.

    Reklāma

    Jāatzīst, ka stratēģija bijusi veiksmīga pat ar visu pandēmijas radīto komponenšu un konsoļu deficītu. Kā norāda Microsoft pārstāvji, jau šobrīd esot pārdots vairāk Series X un Series S konsoļu nekā One modeļi, tomēr netiek atklāti precīzi apjomi. Vēl viens no veiksmes faktoriem varētu būt tas, ka Series S konsoli tiešām ir iespējams iegādāties, jo kā zināms, tad jaudīgāko Series X ir ļoti grūti iegūt, tāpat kā PlayStation 5. Principā Microsoft veiksmīgi nosedz gan premium, gan lētāku spēļu konsoļe segmentu ar diviem jaunajiem modeļiem.

    Tāpēc Sony gadījumā vēl joprojām tiek ražotas PlayStation 4 konsoles, kaut arī bijis plāns pārtraukt to oficiālo ražošanu 2021. gadā. Kā norāda pieejamā informācija, tad līdz 2021. gada oktobrim tika pārdoti 13,4 PS5 modeļi, bet PS4 daudzums 2022. gadā sasniegs vienu miljonu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Pigors
    16.01.2022 13:59

    Vienu gan es nesaprotu, Microsoft flight simulator darbojas uz Series S, bet nevar palaist uz OneX. Tas nu gan apbēdina. Vai tiešām jāpērk mazāk spējīgā Series S lai uzspēlētu. Palikuši jau kā Apple, lai tik varētu notirgot jaunos sūdus :)

    Last edited 2 years ago by Pigors
    Pigors
    18.01.2022 16:46
    Reply to  Pigors

    Vismaz viens labums, Microsoft nopircis Activision Blizzard. Yeah, GamePass parādīsies Diablo 😘👍😉

    Tasesmues
    16.01.2022 14:27

    Anglijā, pirms Ziemassvētkiem, pēkšņi mistiski lielākajās tirdzniecības vietās parādījās xbox series x.
    Gribētos redzēt xmax pārdošanas apjomus pret ps

    REALAIS
    16.01.2022 17:04
    Reply to  Tasesmues

    Xbox atpaliek no PS tāpēc arī izvairās norādīt pārdošanas apjomus, kamēr Sony necenšas slēpt tādu informāciju.
    Pirms Ziemassvētkiem(jau ar Novembri) Sony pat atvēra Direct.playstation.co.uk, kur tirgoja konsoles pa tiešo.

    bomarstiim
    17.01.2022 00:26
    Reply to  REALAIS

    Sony arī slēpj produktu datus, ja neiet tik veiksmīgi. Standarta pazīme ir iekļaut produktu datus kādā kopējā produktu grupā, ka nevar saprast rezultātus.

    REALAIS
    17.01.2022 03:14
    Reply to  bomarstiim

    Kam tev šeit pieminēt Sony citus produktus, ja reiz runa ir par PS5, kur dati ir skaidri publicēti.

    bobis
    22.01.2022 05:56

    NES un PS 2 ir vienigais ko jedzigu speleju. Kads nezina nosaukumu spelei, kur ir tris personazi, meitene ar kaut kadu bumerangu, vecis generala forma un ipaso uzbrukumu lielam, melnam enerijas bumbas palaiz pa pretiniekiem, puisis mehanizetam kajam un sauj ar pistoli. Pirma etapa cinas pa pilsetu ar kukainiem, kas lien lauka no zemes, boss liela kode. Bezgaliga tuksnesa etaps kur jacinas ar brunotu lidaparatu un tankiem. Rupnicas etaps, kur boss, nejedzigas plaksnes izlien un vinas jaiznicina, atradu ventilatora telpa slepenu sleptuvi. Final etapa jalien vilcienu stacija zemak pagrabos, kur final boss milzigs briemonis, lidzigs drakonam. Savacot visos etapos pasletas baltas pukes, vari ipasos uzbrukumus lietot nepartraukti.

    Reklāma