Web Analytics
More
    Reklāma

    Microsoft izziņo jaunu izmēros mazāku Xbox One S spēļu konsoli

    Jaunākie raksti

    Jau vakar vēstījām, ka Microsoft ir iegādājies profesionālo kontaktu tīklu LinkedIn un uzņēmums aktīvi darbojas arī šajās dienās notiekošajā E3 videospēļu konferencē. Kā nekā Xbox divīzija Microsoft ir nozīmīgs biznesa stūrakmens un tāpēc ļoti svarīgs būs tās jaunais produkts – Xbox One S spēļu konsole.

    Tā ir par 40% mazāka nekā “klasiskais” Xbox One, izskatās labāk un to var nolikt arī vertikāli. Tiesa, par 19.99 ASV dolāriem būs jānopērk “kāja”. Jaunā konsole būs nopērkama ar 500 GB, 1 TB vai 2 TB iebūvēto atmiņu un tajā beidzot būs iebūvēta strāvas pārveidotājs. Tātad, zem televizora vairs nemētāsies liels strāvu pārveidojošais ķieģelis. Xbox One S atbalstīs High Dynamic Range Gaming tehnoloģiju, kas nozīmē, ka spēles redzēsim plašākā krāsu spektrā un košākas. 4K izšķirtspējas displeju īpašnieki novērtēs to, ka jaunā konsole spēs atskaņot 4K izšķirtspējas video. Tos jāiegādājas no Windows Store/Xbox Store, vai arī jāskatās no 4K Blu-Ray diskiem. Jaunais uzlabotais konsoles kontrolieris būs ērtāk noturams rokā, jo tā rokturi nu apveltīti ar tekstūru un pateicoties Bluetooth savienojumam, to varēs pievienot arī Windows 10 datoram. Kontrolieris joprojām ar pašu konsoli būs savienojams ar Xbox Wireless tehnoloģiju un ir uzlabots tā darbības attālums.

    Reklāma

    Konsole pārdošanā nonāks jau augustā un maksās sākot no 299 ASV dolāriem par mazāko atmiņas versiju (500 GB). Ja gribēsies vairāk vietas saturam, tad cena būs augstāka: 349 dolāri par 1 TB un 399 dolāri par 2 TB versiju. Sākotnēji pārdošanā nonāks konsoles 2 TB versija.

    Jāpiezīmē, ka nākamā gada nogalē Microsoft izlaidīs nākamo konsoli (Project Scorpio) un tā piedāvās 4K izšķirtspējas spēles, virtuālās realitātes atbalstu un ierīces jauda sastādīs sešus teraflopus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Raivis Rasnačs
    14.06.2016 16:26

    Šādu nemaz nebūtu kauns nolikt pie TV, izskatās glauni. Oriģinālais melnais XBOX1 bija visai bezgaumīgs, salīdzinot ar šo.

    KKTK
    15.06.2016 00:23

    Mazāka kaste nebūt nenozīmē, ka rīs mazāk strāvu.

    Tiešām
    15.06.2016 00:26
    Reply to  KKTK

    Kāds sakars ar patēriņu?

    Reklāma