Web Analytics
More
    Reklāma

    “TikTok” izaicina “Threads” un “Twitter un palaiž iespēju pievienot teksta ierakstus

    Jaunākie raksti

    Pēdējo dienu lielākais notikums mobilo lietotņu pasaulē ir Īlona Maska lielākoties negatīvi vērtētais lēmums veikt “Twitter” zīmola maiņu un pārsaukt to par “X”. Tas bijis pēdējais piliens daļai “Twitter” lietotāju, kuri beidzot nobrieduši sākt izmantot citas mikroblogošanas platformas, kā “Threads“, “Mastodon“, “Bluesky“. Nu tām varētu pieskaitīt arī “TikTok“, kas tagad ļauj pievienot teksta ierakstus.

    “TikTok” norāda, ka jaunā funkcija ļaus lietotājiem dalīties ar saviem stāstiem, dzejoļiem, dziesmu tekstiem un cita veida rakstīto saturu, šādā veidā paplašinot satura veidotāju iespējas paust savu radošumu.

    Reklāma

    Jaunā iespēja ir paslēpta zem lietotnes sadaļas “Camera”, kas tagad ļauj izvēlēties vienu no trim ieraksta formātiem: video, attēls un teksts. Izvēloties teksta opciju, lietotājs tiks novirzīts uz teksta izveides lapu, kurā varēs ierakstīt vēlamo ziņu. Lai būtu interesantāk, tekstam klāt var pievienot mūziku, digitālās uzlīmes, mirkļbirkas, savu atrašanās vietu, atzīmēt citus lietotājus, opciju komentēt. Pats “TikTok” norāda, ka teksta ziņas būs tikpat interaktīvas un dinamiskas kā jebkura video vai fotoattēlu ziņa.

    Līdzīgi kā video un attēlu gadījumā arī teksta ierakstus iespējams saglabāt kā melnrakstus un vēlāk rediģēt.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma