Web Analytics
More
    Reklāma

    “Discord” aizliedz pusaudžu iepazīšanās serverus un solās vairāk aizsargāt bērnus

    Jaunākie raksti

    “Discord” ir ieviesis šādas, tādas izmaiņas savā lietotnes izmantošanas politikā, kas šoreiz vairāk fokusētas uz bērnu un pusaudžu aizsardzību platformā. Šāds solis sperts pēc tam, kad parādījās paziņojumi, ka “Discord” tiek izmantots kā vieta, kur izplatīt materiālus par bērnu seksuālo izmantošanu.

    Lai situāciju labotu, “Discord” šobrīd veic vairākus pasākumus. Pirmkārt, platformā tagad ir pilnībā aizliegts publicēt mākslīgā intelekta (MI) ģenerētus fotoreālistiskus attēlus par bērnu seksuālo izmantošanu. Otrkārt, lietotnē aizliegts izplatīt jebkāda cita veida teksta vai mediju saturu, kas seksualizē bērnus. Treškārt, “Discord” arī nolēmis aizliegt pusaudžu iepazīšanās serverus un uzlikt sodu tiem, kuri iesaistās šādu serveru izveidē un pārvaldībā. Saistībā ar to iepriekš tika atklāts, ka no šo serveru nepilngadīgajiem dalībniekiem tika pieprasīti kailfoto.

    Reklāma

    Papildus šiem noteikumiem “Discord” nesen ieviesa rīku “Family Center”. Ar tā palīdzību vecāki var sekot līdzi savu bērnu aktivitātēm šajā platformā. Lai gan vecākiem nav iespēju redzēt savu bērnu sarakstes, viņi var būt lietas kursā par to, ar kādiem lietotājiem atvase komunicē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma