Web Analytics
More
    Reklāma

    LinkedIn varēs apstiprināt, ka cilvēka norādīta darba pieredze ir īsta

    Jaunākie raksti

    Microsoft papildinās sociālo tīklu LinkedIn ar savu digitālās identifikācijas tehnoloģiju. Tā ļaus pārliecināties, ka cilvēks tiešām strādā tur, kur norādījis savā biznesa profilā.

    LinkedIn piedāvās jaunu darbavietas verifikācijas sistēmu, balstoties uz Microsoft Entra Verified ID, kas nosūtīs speciālas pilnvaras. Darbinieki no tiem uzņēmumiem, kas piedalās programmā, redzēs paziņojumu LinkedIn sistēmā, lai apstiprinātu šīs pilnvaras. Kad tas tiks izdarīts, speciāla atzīšanas zīme parādīsies lietotāja profilā.

    Reklāma

    Vienkāršākiem vārdiem sakot, Microsoft ir sistēma, caur kuru uzņēmumi reģistrēs savus darbiniekus, kas tālāk būs spējīga šo informāciju salīdzināt ar LinkedIn, un to apstiprināt. Tas darīts ar mērķi, lai uzlabotu digitālo drošību un uzticamību interneta vidē gan privātiem lietotājiem, gan uzņēmumiem. Uzņēmumi varēs nosūtīt šo informāciju ar jebkuru Azure AD abonēšanas plānu.

    LinkedIn šobrīd sastāda gandrīz 7% no Microsoft ieņēmumiem, un sociālais tīkls tika iegādāts 2016. gadā. Šāda darba vietu autentifikācija noteikti cels vietnes uzticamību, un to vēl vairāk varēs izmantot jaunu kontaktu un darbavietu meklēšanā. Šai darbavietu pārbaudei LinkedIn platformā jau pieteikušies tādi uzņēmumi kā Accenture un Avanade, un, protams, pats Microsoft.

    Avots: Geekwire
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma