Web Analytics
More
    Reklāma

    Elektriskais Hummer izpārdots divus gadus uz priekšu

    Jaunākie raksti

    Elektriskā Hummer tirdzniecība ražotājam sekmējas lieliski – kā ziņo GMC, Hummer izpārdots “divus gadus uz priekšu un pat vairāk”. Cilvēkiem acīmredzami iet pie sirds šis milzīgais, izšķērdīgais auto. Pavasarī uzņēmums bija saņēmis 65 tūkstošus pasūtījumu un patiesībā mašīnas tika ražotas labākā tempā nekā cerēts, tāpēc bija pamats domāt, ka pasūtījumus izdosies izpildīt ātrāk nekā klientiem tika solīts.

    Šobrīd rezervāciju skaits palielinājies līdz 90 tūkstošiem un GMC pirms aptuveni mēneša apturēja. Uzņēmuma vadītājs Dankans Aldreds mediju pasākumā pirms GMC Sierra EV atklāšanas izteicies, ka mašīnas pārdotas “divus gadus uz priekšu, varbūt pat vēl ilgāk”.

    Ražošana nesekmējas nemaz tik raiti, arī Hummer nav imūns pret dažādām problēmām un iztrūkumiem piegādes ķēdēs. Plāni paredz šobrīd saražot 700 mašīnas mēnesī, kas ir diezgan daudz uz līdzšinējā fona – pirmajos trīs ceturkšņos izdevies saražot 2750 vienības, taču visi šie skaitļi tik un tā ir krietni mazāki nekā pats autoražotājs gribētu. Turklāt “Factory Zero” rūpnīcā, kur tiek ražots elektriskais Hummer, plānoti vērienīgi uzlabojumi – General Motors koncerns šajā rūpnīcā grasās ieguldīt 6,6 miljardus, lai nākotnē ik gadu varētu saražot 600 tūkstošus elektrisko pikapu. Šī nākotne gan materializēsies tikai pēc dažiem gadiem, tāpēc Hummer pasūtītājiem jāapbruņojas ar pacietību. Viena lieta, kas liecina, ka cilvēki tiešām ir gatavi gaidīt un vēlas šo mašīnu ir sekojošs fakts – 95% no Hummer rezervācijām kļuvušas par reāliem, apmaksātiem pasūtījumiem. Salīdzinot ar citiem auto, šis skaitlis ir absurdi liels.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Gundars
    08.11.2022 14:18

    Un vājpŗats aizgāja nākošā spirāles aplī. Iepriekš lai pārvadātu ap 100kg rumpīti vajadzēja 3 tonnas metāla ar patēriņu 50litri dīzeļa uz 100 kilometriem, līdzvērtīgu neliela ciemata gada patēriņam. Tagad vajadzēs tādu pašu 3tonnīgu metāla begemotu tikai ar mobilu elektrospēkstaciju, kura spētu nodrošināt ar elektrību tādu pašu ciematu gada garumā. Nācija, kurai visa kā vienmēr būs par maz

    Last edited 1 year ago by Gundars
    Reklāma