Web Analytics
More
    Reklāma

    Elektriskais Range Rover izskatās faktiski identisks līdz šim aktuālajam modelim

    Jaunākie raksti

    Range Rover gatavojas kļūt par elektroauto – tas nav nekāds noslēpums, bet mašīnas ražotājs Land Rover pirmoreiz nodemonstrējis, kā tad izskatās topošais auto, mašīnai aizvadot testus zemās gaisa temperatūrās Skandināvijā. Jāsaka, ka auto izskatās identiski pašreiz aktuālajam Range Rover ar iekšdedzes dzinēju.

    Land Rover jau iepriekš izteikušies, ka elektriskais Range Rover nodrošinās sniegumu, kas salīdzināms ar V8 motoru aprīkotu Range Rover. Mašīna aizvadījusi testus gan ļoti aukstos apstākļos, gan karstā tuksnesī Tuvajos Austrumos, lai pārliecinātos par auto spējām ekstremālos apstākļos.

    Ražotājs šo topošo mašīnu reklamē kā “klusāko un noslīpētāko Range Rover vēsturē”, solot jaunu, īpaši modernu saķeres kontroles sistēmu, kā arī citus labumus. Ražotājs arī norāda, ka tiks izmantota pilnīga jauda elektriskā piedziņas sistēma, ko izstrādājuši viņi paši, bet pagaidām nekādas plašākas detaļas nav sniegtas. Ja jau tiek solīts V8 dzinēja cienīgs sniegums, varam gaidīt vismaz 500 zirgspēkus, kas, redzot aktuālās elektroauto tendences, patiesībā ir diezgan konservatīva aplēse.

    Gandrīz droši, ka auto būs vismaz divi elektromotori, tādējādi nodrošinot pilnpiedziņu, bet nevar izslēgt trīs vai četru elektromotoru lietošanu. Auto konstruēts uz tās pašas MLA platformas, kas tiek izmantota iekšdedzes Range Rover ražošanai, bet Land Rover sola modernu 800V akumulatoru sistēmu, nodrošinot lielu uzlādes jaudu.

    AvotsMotor1
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma