Web Analytics
More
    Reklāma

    “Twitter” strādā pie funkcijas, kas lietotājiem ļaus izveidot garus ierakstus

    Jaunākie raksti

    Sava veida “Twitter” burvība ir bijis tas, ka lietotājiem savi ieraksti jāietilpina noteiktā zīmju skaitā, šādā veidā liekot vairāk padomāt par saturu un izvairīties no liekvārdības. Gadu gaitā maksimālais ieraksta garums palielināts no 140 līdz pašreizējām 280 zīmēm. Tomēr ar to ne vienmēr ir pietiekami, lai varētu skaidri un saprotami izteikties un izstāstīt savu stāstu. Šādos gadījumos lietotāji pašreiz veido tvītu sēriju, taču “Twitter” domā par mazliet elegantāku veidu, kā šo problēmu risināt.

    Tiek ziņots, ka mikroblogošanas vietne “Twitter” pašreiz strādā pie jaunas funkcijas “Article”, kas apmierinātu to lietotāju vajadzības, kuri vēlas dalīties savās pārdomās par kādu tēmu vienā garā rakstā. Pagaidām gan precīzas funkcijas detaļas nav atklātas, piemēram, maksimālais rakstzīmju skaits. Nav arī zināms, vai tā būs pieejama visiem lietotājiem vai tikai “Twitter Blue” abonentiem.

    Reklāma

    Taču jau šobrīd šī ideja par garā formāta ierakstiem raisījusi dažādas reakcijas. Daži  norādījuši, ka šāda funkcija tikai samazinās lietotāju iesaisti “Twitter”, jo īsa formāta, koncentrēti ieraksti tomēr izskatās pievilcīgāk nekā “gari palagi”. Tomēr uzņēmums sola tuvākajā laikā sniegt vairāk informācijas par jauno funkciju, un tad jau redzēs, kā tā varētu izskatīties lielajā “Twittertelpā”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma