Web Analytics
More
    Reklāma

    “Porsche” atliek elektriskā “Taycan Cross Turismo” pārdošanas uzsākšanu

    Jaunākie raksti

    “Porsche” paziņojis, ka kompānija līdz nākamajam gadam atliks elektriskā “Taycan Cross Turismo” pārdošanu. “Porsche” vadītājs Olivers Blume skaidro, ka šāds lēmums nav veikts tādēļ, ka pasaules valstu ekonomikās novērojams kritums koronavīrusa dēļ. Iemesls ir pavisam cits, proti, standarta “Taycan” pārdošanas apjomi ir labi, tāpēc ražotājs nesteidzas uzsākt izmēros nedaudz lielākās versijas tirgošanu.

    “Cross Turismo” versijas pamatā ir “Taycan” modelis, taču tas vairāk ir kaut kas līdzīgs krosoveram un šī versija konkurēs ar tādiem auto kā “Tesla Model X”. Mašīnas dizains sniedz vairāk vietas aizmugurē, neupurējot sniegumu un ātrumu. Prezentējot šī auto konceptversiju, ražotājs solīja, ka 100km/h tas spēs sasniegt zem 3,5 sekundēm.

    Paredzams, ka, neskatoties uz Covid-19 radītajām problēmām, “Porsche” gadu noslēgs ar peļņu. Kompānijai gan bija jāsavelk jostas un jāatrod veidi, kā samazināt izmaksas, taču šī iemesla dēļ nav atcelta jaunu modeļu ražošana. “Cross Turismo” spēlēs nozīmīgu lomu zīmola pārejā uz elektrību. “Porsche” plāno, ka līdz 2025.gadam 40% uzņēmuma pārdoto mašīnu būs elektriskas. Plānots, ka “Taycan Cross Turismo” versija pie klientiem nonāks nākamā gada sākumā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma