Web Analytics
More
    Reklāma

    Ventspilī arī šovasar varēs bez maksas apgūt programmatūras testēšanas pamatus

    Jaunākie raksti

    Turpinot pagājušajā vasarā tieši Venstpilī veiksmīgi aizsākto bezmaksas IT apmācību sēriju, arī šovasar uzņēmums “TestDevLab” organizē “TestDevLab Summer School”. Apmācību laikā, 2 nedēļu garos intensīvos kursos varēs apgūt programmatūras testēšanas pamatus. Apmācības noslēgsies ar eksāmenu, kurā tiks pārbaudītas apgūtās teorētiskās un arī praktiskās zināšanas. Labākajiem absolventiem būs iespēja iegūt apmaksātu prakses vietu uzņēmumā.

    Apmācības darba dienās no 9:00-18:00 norisināsies “TestDevLab” Ventspils birojā (Kuldīgas iela 17) no 27. jūlija līdz 7. augustam. Pieteikties tiek aicināts ikviens, kam ir izpratne par programmēšanu un interesē programmatūras testēšanas joma. Uzņēmums nodrošinās apmācībām nepieciešamos mācību materiālus, un no dalībniekiem sagaida tikai vēlmi mācīties un apgūt jaunas zināšanas.

    Reklāma

    Šajās apmācībās pieredzējušie uzņēmuma speciālisti teorētiskās un praktiskās nodarbībās palīdzēs apgūt programmatūras testēšanas, testu automatizācijas, mobilo lietotņu testēšanas un Java programmēšanas pamatus. Apmācību gaitā tiks risināti reālam programmatūras testēšanas darbam pietuvināti uzdevumi un izmantotas jaunākās mūsdienu tehnoloģijas un rīki.

    Ar savu pieredzi dalās pagājušā gada apmācību absolvents un tagad “TestDevLab” darbinieks Nikolajs Varlamovs: “Es nespēju iedomāties labāku ceļu uz IT jomu par dalību šajās apmācībās. Tās ir bezmaksas, taču to gaitā dalībnieki iegūst krietni vairāk iemaņu nekā daudzos citos līdzīgos maksas kursos. Apmācībās jau no pirmās dienas tiek risināti praktiski uzdevumi un sarežģījumu gadījumā talkā nāk ne tikai lektori, bet arī citi apmācību dalībnieki, kurus nu varu saukt par maniem kolēģiem.”

    “Pēdējā pusgada notikumi ir uzskatāmi parādījuši, cik liela nozīmē mūsdienu pasaulē ir tehnoloģijām. Tiešsaistē iepērkamies, veidojam biznesu, iegūstam jaunas zināšanas un izklaidējamies. Visus šos risinājumus ir jātestē, lai spētu klientiem nodrošināt kvalitatīvu un drošu pakalpojumu. Pēc pozitīvām atsauksmēm no mūsu lektoru un absolventu puses, arī šovasar izlēmām turpināt rīkot programmatūras testēšanas pamatu apmācības, lai iepazīstinātu cilvēkus ar šo jomu un piesaistītu jaunus papildspēkus mūsu augošajai komandai”, saka “TestDevLab” līdzdibinātājs Ervins Grīnfelds.

    Dodies uz “TestDevLab Summer School” mājaslapu, lai iepazītos ar detalizētāku kursu aprakstu, kā arī pieteiktos: https://school.testdevlab.com/ventspils/summer

    “TestDevLab” ievēro Slimību profilakses un kontroles centra noteiktās vadlīnijas, lai šīs apmācības tiktu aizvadītas drošos apstākļos. Tajās nedrīkst piedalīties pašizolācijā vai karantīnā esošas personas, kā arī cilvēki ar elpceļu infekciju simptomiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma