Web Analytics
More
    Reklāma

    Ko es piedzīvoju Neste World RX of Latvia (video)

    Jaunākie raksti

    Šodien Biķernieku trasē Rīgā noslēdzās FIA pasaules rallijkrosa čempionāta 2019. gada sezonas priekšpēdējais posms Neste World RX of Latvia. Beidzot arī man bija iespēja pilnībā izdzīvot divas dienas rēcošu motoru un spriedzes. Latviju šajā posmā pārstāvēja Jānis Baumanis, Reinis Nitišs un Jānis Veģeris.

    Pateicoties Jāņa Baumaņa komandas Stard un atbalstītāja Ferratum uzaicinājumam, man bija fantastiska iespēja šīs pasaules līmeņa sacensības izdzīvot esot blakus Jānim Baumanim un viņa komandai. Šīs sacensības ir īpašas arī ar to, ka oficiāli visai pasaulei tika prezentēts elektriskais rallijkrosa auto – Projekt E, kuru veido Jāņa Baumaņa komanda.

    Reklāma

    Video apkopoju šajā nedēļas nogalē gūtos iespaidus. Tie man paliks prātā uz ļoti, ļoti ilgu laiku! Paldies braucējiem un pasākuma organizatoriem par neaizmirstamu pasākumu!

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    20 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    nunu
    16.09.2019 08:16

    Galvenais jau ferratums – kā visas labās lietas Latvijā – arī šo apmaksā nabagi, kas baro augļotāju biznesu

    Fedja
    16.09.2019 09:20
    Reply to  nunu

    Ferratum jau ir bankas licence, nav gluži Mogo! :)
    Un nevienam jau nevar aizliegt būt stulbenim un ņemt ātros kredītus! :D
    Normāls cilvēks tādus nekad neņem, jo rēķinās ar sekām.

    Renārs Dobkevičs
    16.09.2019 09:47
    Reply to  nunu

    Cik man zināms, tad neviens tiem “nabagiem” kā tu viņus tā mīļi dēvē, ar varu kredītus ņemt nespiež, tapēc .. nu tu saprati. :)

    nunu
    16.09.2019 10:44
    Reply to  nunu

    Pilnīgi piekrītu, ka neviens nespiež. Faktiski šitais bizness un arī loterijas ir nodoklis par deguna urbināšanu matemātikas stundās :D

    Janis
    16.09.2019 10:38

    Respekts Reinim,acīm redzami bija Zviedru braucēju pārākums,bet bija redzams arī viņu spēkratu pārākums

    Janis
    16.09.2019 10:44

    Veči…braucēji,tādi kā Reinis varētu izbraukt visu sezonu,bet naudas nav,viņš pats to sagrabina…ar reklāmām un pats meklēdams sponsorus…Latvija nav Zviedrija.Tāpēc lieki runāt muļkības

    boo
    16.09.2019 13:02

    Viss jau smuki, bet būtu forši pie auto stūres braucot nefilmēties – tas tomēr ir pārkāpums, kas apdraud satiksmes drošību. Par autoru ta pajāt, bet rūpe par pārējiem satiksmes dalībniekiem, kurus žāds zombijs apdraud.

    boo
    16.09.2019 13:11

    Ar tādu pašu ironiju pret to attieksies arī tad, ja Tavējos kāds, kas aizņemts, lūrot savā ierīcē, notrieks? ;)

    Boo
    16.09.2019 13:14

    Tad tik novēlu to piedzīvot.

    Renārs Dobkevičs
    16.09.2019 22:44
    Reply to  boo

    Paskaties uzmanīgāk, kur skatās Kristaps, kad skatās uz kameru, pirms braukt ar saviem argumentiem, draugs. Tā ir vairāk imho vēršanās uz paneļa piestiprinātās kameras virzienā, nevis tieša skatīšanās objektīvā. Ja Tev gadās saskarties ar filmēšanu, vai vismaz elementāru pieredzi ar videokonferencēm (ar nosacījumu, ka kamera neatrodas kartona kastē, no sērijas), tad sapratīsi, ka pati kamera pārsvarā ir objekts, uz kuru tu (šajā gadījumā – sēžot pie stūres) skaties ar perifēro redzi, primāri tu skaties uz ceļu. Piemērs: es pat ar vello nekad neesmu pieļāvis _tieši_ blenzt telefona ekrānā (pie nepieciešamības ieraudzīt, kas neatlaidīgi zvana un ignorē noliktu klausuli) – es telefonu paceļu virs stūres tai priekšā, skatos taisni uz priekšu ar perifēro redzes leņķi jau aptuveni redzu, kas uz ekrāna notiek. Grūti izskaidrot, bet ja pats kādreiz pamēģināsi, sapratīsi, par ko runa. No dzīves, ko esmu savām acīm redzējis, – visvairāk pārējos apdraud dāmītes, kuras brauc pa ielu un skatās salona ATPAKAĻGAITAS spogulī, cik labi meikapa špaktelis turās pie sejas. Pirmo vietu kaut kad ap to pašu laiku uz Vīlandes ielas (vienvirziena iela) paņēma dāma, kas tikko pieminētās darbības bija papildinājusi ar actual skropstu piekrāsošanu. Pēc šī mani pat mazāk šokē cilvēki, kuriem pie stūres klēpī ir planšetes ar kaut… Read more »

    Renārs Dobkevičs
    16.09.2019 22:58

    Ok. Nav sanācis visu vienā stiepienā noskatīties, patinu un paskatījos tikai iepauzētus still kadrus pārsvarā. Bet nu doma tā pati. ;)

    P.S. Nav tādu priekšzīmīgo. Pat pedantisku un principiālu ceļu policistu vidū. Tas, kas man šito vēlas iestāstīt, potenciāli varētu būt no SkyNet. Vai SkyNet ražojums. :D

    KKTK
    16.09.2019 21:02

    Komandas teltī tur sasēdušies māgā stūķē tētiņi, resnie sponsori un influenceri, bet piloti nonstopā skraida starp, braukšanu, tehnisko personālu un faniem. Dažreiz viņiem visu dienu nav laika paēst…

    Renārs Dobkevičs
    16.09.2019 22:50
    Reply to  KKTK

    Ja tu būtu autosporta (vai jebkā cita) fanāts, Tu par baltu velti būtu ar mieru vismaz pāris minūtes blakus pastāvēt savam elkam un ja paveicas vēl nobildēties un dabūt autogrāfu. Ne? :)

    Taču tas, ka ap jebkuru zvaigzni vienmēr apkārt ganās prese, taču primāri tā ir tauta, kura uz zvaigznes rēķina (tipa VIP) vienkārši par free piestumj sev kuņģi un daļēji bīda biznesu tādos pasākumos ar jaunām tādām pašām sejām, jau ir pilnīgi cits stāsts.

    Renārs Dobkevičs
    16.09.2019 22:54
    Reply to  KKTK

    Taču pilotiem, esot gan esošo, gan potenciālo zvaigžņu kategorijā, tas jau ir nepieciešams pasākums: reklāma, konekts ar faniem… etc. = PR vienvārdsakot.

    Neticēsi, bet bez tā uz šīs planētas nevienā nozarē nestrādā tikai pliki skilli.

    Reklāma