Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony sācis filmēt Gran Turismo filmu

    Jaunākie raksti

    Sony Pictures kompānija oficiāli paziņojusi, ka sākusies filmas uzņemšana pēc ārkārtīgi populārās un veiksmīgās Gran Turismo videospēles motīviem. Uzņēmuma publicētais tvīts nesniedz ļoti daudz informācijas, taču varam noprast, ka vienā no ainām piedalīsies Nissan GT-R sporta auto.

    Tieši GT-R piedalīšanās šādā filmā ir likumsakarīga. Pirmkārt, tas bija titulauto “Gran Turismo 5 Prologue” videospēlei, kas iznāca vēl tālajā 2007. gadā. Otrkārt, šim Nissan sporta auto ir milzīgs fanu un cienītāju pulks visā pasaulē – gan konkrētās paaudzes modelim, gan arī iepriekšējām versijām.

    Sižets ir diezgan cieši saistīts ar Nissan veidoto “GT Academy” projektu. Īsumā, šī programma labākajiem braucējiem spēlē ļāva pārkvalificēties par īstiem sacīkšu braucējiem. Filmas sižeta pamatā ir Janns Mardenboro un viņa karjera – viņš kļuva par trešo “GT Academy” uzvarētāju, bet vēlāk izveidoja sekmīgāko karjeru profesionālajā autosportā. Viņš piedalījies leģendārajā Lemānas 24 stundu braucienā, izcīnot 3. vietu LMP2 klasē. Šobrīd viņš brauc Japānā populārajā Super GT sacīkšu seriālā, kā arī pilda simulatora un testu braucēja funkcijas Formula E čempionātā. Diezgan iespaidīgs rezumē.

    Zināmi arī vairāki lomu atveidotāji – galvenajā lomā būs Ārčijs Madekvī (Archie Madekwe), savukārt viņa mātes lomā piedalīsies Džerija Hornere – bijusī grupas “Spice Girls” dalībniece un Red Bull Pirmās Formulas komandas vadītāja Kristiāna Hornera sieva. Filmas režisors ir Neils Blomkamps, savukārt izpilddirektors būs Kazunori Jamauči, kurš ir Gran Turismo spēļu veidotājs. Izskan informācija, ka veidotāji neplāno pārāk aizrauties ar specefektiem, filmu uzņemot reālās sacīkšu trasēs.

    AvotsCarBuzz
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma