Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung peļņa samazinās līdz četros gados zemākajam līmenim

    Jaunākie raksti

    Samsung Electronics Co. paziņojis par vājiem procesoru un viedtālruņu pārdošanas apjomiem, kas arī loģiski nozīmē zemāku peļņu. Tiek lēsts, ka Samsung pēdējo trīs mēnešu rezultāti būs par 60% zemāki, ja tos salīdzina ar gadu iepriekš. Iepriekš tik liels ieņēmumu kritums bija 2014. gadā. Oficiālie finanšu dati vēl nav apkopoti.

    Samsung biznesu būtiski iedragājuši milzīgo datu centru īpašnieki Amazon.com Inc. un Apple Inc., kas nav veikuši lielus pasūtījumus visā pasaulē. Kritusies DRAM un NAND atmiņu cena, kas arī nenāk par labu Samsung. Tiek uzskatīts, ka Apple viedtālruņu zemie pārdošanas apjomi arī ietekmēs Samsung ekrānu biznesu.

    Reklāma

    Paziņots, ka Samsung paļaujas uz Galaxy S10 sērijas viedtālruņiem, kas tiešām šogad izdevušies ļoti pievilcīgi un kvalitatīvi. Gada pirmo trīs mēnešu laikā Samsung nopelnījis aptuveni 5.5 miljardus dolāru.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Krotow
    09.04.2019 17:29

    Flagmaņfoniem vienmēr ir bijis diezgan zems noiets cenas dēļ. Otrkārt viedtālruņu tirgus jau ir pārsātināts. Treškārt Ķīna ēd nost viedtālruņu budžeta galu ar salīdzinoši jēdzīgiem aparātiem, kuru iespējas šur tur sasniedz jau flagmaņu līmeni un baterijas tiem parasti arī lielākas. varu ieteikt Samsungam biznesa ideju – tirgot aftermarketa remontkomplektus biežāk mirstošajiem vēl nenovecojušajiem viedtālruņu modeļiem (ekrāni, mātesplates, baterijas un kas vēl tur vajadzīgs).

    Reklāma