Web Analytics
More
    Reklāma

    Fitbit prezentē jaunu viedpulksteni un bērniem paredzētu aproci Fitbit Ace

    Jaunākie raksti

    Fitbit tikko prezentējis Fitbit Versa – modernu, intuitīvu viedpulksteni par pieejamu cenu. Mūsu vieglākais metāla viedpulkstenis piedāvā ērtu dizainu un jaunu kontrolpaneli, kas atvieglo piekļuvi veselības un fitnesa datiem. Advancētas veselības un fitnesa iespējas, piemēram, nepārtraukta pulsa mērīšana, ekrānā attēloti treniņi un automātiska miega dziļuma mērīšana tiek apvienota ar tādām viedajām iespējām kā ātrās atbildes Android ierīcēs,iii bezskaidras naudas maksājumi Fitbit Versa Special Edition viedpulkstenī un ierīcē pieejama mūzika – un to visu papildina 4+ dienu baterijas darbības laiks . No šodienas viedpulkstenis Versa ir pieejams iepriekšpārdošanā par €199.95, veikalos visā pasaulē tas būs pieejams 2018. gada aprīlī.

    Reklāma

    Fitbit arī nāca klajā ar jaunu sievietes veselības mērīšanas iespēju, palīdzot sievietēm sekot līdzi savam menstruālajam ciklam, apskatīt vispusīgus veselības datus vienuviet un labāk izprast sakarības savā vispārējā veselības stāvoklī. Sievietes veselības mērīšanas iespēja būs pieejama Fitbit Versa un Fitbit Ionic ierīču lietotājiem, kā arī Fitbit lietotnē, sākot no 2018. gada pavasara.

    “Nēsājamo ierīču kategorijai aizvien attīstoties, Fitbit Versa atbild būtiskai vajadzībai tirgū, piedāvājot izcila dizaina, pilnībā aprīkotu viedpulksteni, kas ir ērti lietojams un pieejams par konkurētspējīgu cenu,” stāsta Fitbit līdzdibinātājs un izpilddirektors Džeimss Pārks (James Park). “Versa lietotājiem sniedz advancētās veselības un fitnesa mērīšanas iespējas, ar kurām Fitbit ierīces ir pazīstamas līdz ar plašu savietojamību ar mobilajam platformām un 4+ dienu baterijas darbības laiku, ļaujot lietotājiem gūt labāku priekšstatu par savu vispārējo veselību un īpaši izceļot to starp šobrīd tirgū pieejamajiem viedpulksteņiem.”

    Fitbit lietotnes lietotājam, kas sevi identificē kā sievieti, jums ļauj:

    • Sekot savam ciklam: ērti reģistrējiet sava menstruālā cikla datus, pierakstiet tādus simptomus kā galvassāpes, pūtīšu parādīšanās un krampji. Palīdz jums būt labāk informētai par savu veselību un dzīves plānošanu, un nepieciešamības gadījumā variet to izmantot, lai savam ārstam parādītu konkrētus datus labākas aprūpes nodrošināšanai.
    • Ziniet, ko gaidīt: apskatiet dinamiskas cikla prognozes, kas atspoguļo, kurā cikla fāzē esat un kad paredzamas mēnešreizes, izmantojot Fitbit jaunizstrādāto cikla algoritmu, kas kļūst gudrāks un precīzāks, jo biežāk jūs tajā ievadāt datus; redziet aktuālo sava cikla fāzi tieši uz plaukstas locītavas.
    • Visi dati vienuviet: apskatiet vispusīgus datus vienuviet, lai atklātu sakarības starp savu ciklu un citu Fitbit lietotnē redzamo statistiku, piemēram, aktivitātes, miega un svara izmaiņām, lai labāk pielāgotos savām aktivitātes un miega vajadzībām konkrētās mēneša dienās.
    • Mēnešreižu pamatmācība: Fitbit lietotnē apskatāma Fitbit bloga informatīvais saturs ļauj jums uzzināt vairāk par menstruālo ciklu, ovulāciju, auglību un izplatītākajiem mītiem.
    • Kontaktējieties ar citiem: Fitbit lietotnes kopienas šķirkļa grupu sadaļā iepazīstieties ar citām sievietēm, lai viena otru atbalstītu saistībā ar tādiem jautājumiem kā mēnešreizes, kontracepcija, ieņemšana, grūtniecība, premenopauze un menopauze.
    • Personalizēti ieskati un ieteikumi: līdz ar sieviešu veselības rādītāju datubāzes papildināšanos nākotnē šie dati var palīdzēt Fitbit piedāvāt vēl vairāk ieskatu, piemēram, par to, kā jūsu cikls ietekmē jūsu aktivitāti, miegu, svaru un uzturu, kā arī to, kā šīs lietas ietekmē jūsu ciklu.

    Versa piedāvā viedo iespēju klāstu, lai palīdzētu jums organizēt savu ikdienu un ātri iegūt vissvarīgāko informāciju:

    • Paziņojumi un ātrās atbildes: apskatiet lietotņu, zvanu, kalendāra un īsziņu paziņojumus no sava viedtālruņa tieši uz plaukstas locītavas. Android tālruņu lietotāji var nosūtīt ātras iepriekš sagatavotas vai pielāgotas atbildes uz īsziņām un ziņapmaiņas lietotnēs saņemtām ziņām (iespēja pieejama drīzumā).
    • Mūzika jūsu ierīcē: klausieties mūziku jebkur bez tālruņa, ar Bluetooth savienojuma austiņām, piemēram, Fitbit Flyer, izmantojot paša vai citu veidotus atskaņošanas sarakstus, kā arī Deezer Flow un vairāk nekā 300 dziesmas no jūsu personīgās mūzikas kolekcijas.
    • Maksājumi no plaukstas locītavas: atstājiet maku mājās un ērti norēķinieties par pirkumiem jebkur, kur tiek pieņemti bezkontakta maksājumi ar Fitbit Pay iespēju, kas pieejama Fitbit Versa produktos un ko atbalsta teju 40 bankas 14 valstīs ar American Express, Mastercard un Visa tīkliem; vairāk valstis un bankas pievienosies 2018. gada laikā.
    • Lietotnes un ciparnīca, kādas vēlaties: personalizējiet savu ierīci, izvēloties no Fitbit App Gallery pieejamā plašā lietotņu un ciparnīcu klāsta, kurā pieejami Fitbit, Fitbit Labs un tādu populāru zīmolu kā Flipboard, Hue Lights, Nest, Strava, Surfline, United Airlines, Weather un Yelp produkti. Fitbit App Gallery pašlaik piedāvā vairāk nekā 550 lietotnes un ciparnīcas, un izstrādātāji strādā pie tā, lai vairumu no tām jau drīzumā varētu piedāvāt Versa lietotājiem.
    • Fitbit Labs: pērn pieteikta pētniecības un izstrādes iniciatīva, kuras mērķis ir paātrināt inovācijas un veicināt uzvedības maiņu. Fitbit Labs piedāvā lietotni jaunajiem vecākiem New Parent, kas vecākiem ļauj labāk sekot līdzi mazuļa grafikam. Tieši uz savas plaukstas locītavas piereģistrējot zīdaiņa ēdienreizes, autiņu maiņu un miegu, kā arī paši savu noskaņojumu, jaunie vecāki var labāk izprast saiknes starp miegu un noskaņojumu, tādējādi ar laiku veidojot veselīgu dienas režīmu gan sev, gan mazulim.
    • Plaša savietojamība: viedpulkstenis Versa ir savietojams ar Android, iOS un Windows ierīcēm, tādēļ to iespējams izmantot ar lielāko daļu viedtālruņu.

    Līdz ar Versa viedpulksteni Fitbit paplašina savu viedpulksteņu klāstu, piedāvājot patērētājiem plašāku aktivitāšu mērītāju un pulksteņu izvēli un radot uzņēmumam iespēju iegūt lielāku nēsājamo ierīču kopēja tirgus daļu. Tirgus izpētes uzņēmums IDC prognozē, ka nēsājamo ierīču tirgus visā pasaulē teju dubultosies līdz 2021. gadam, un šo izaugsmi ilgtermiņā virzīs tieši pulksteņi.

    Fitbit Ace

    Fitbit Ace ir aktivitāšu mērītājs, kas fitnesu padara aizraujošu bērniem, vienlaikus iedvesmojot visu ģimeni kopā veidot veselīgus ieradumus un palīdzot mazināt bērnu mazkustīgumu. Ierīce Ace ir paredzēta bērniem no 8 gadu vecuma, tā automātiski mēra veiktos soļus, aktivitātes minūtes un miegu; ierīces baterijas darbības laiks ir līdz 5 dienām, tai ir regulējama, ūdens droša siksniņa, kas pieejama divās spilgtās krāsās, un tā iedvesmo lietotāju būt aktīvam. Vienlaikus jaunais Fitbit ģimenes konts ļauj vecākiem uzraudzīt, ar ko bērni kontaktējas Fitbit lietotnē, tādējādi pasargājot bērnu privātumu un sekojot līdzi viņu aktivitātei. No šodienas Ace ir pieejams iepriekšpārdošanā, veikalos visā pasaulē tas būs pieejams 2018. gada otrajā ceturksnī.

    Pasaules Veselības organizācijas apkopotie dati liecina, ka bērnu aptaukošanās aizvien palielinās , un divi no trim bērniem ikdienu pavada pārāk mazkustīgi. Nesenā Fitbit pētījumā konstatēts, ka vairums vecāku piekrīt apgalvojumam, ka viņu bērni ir mazāk aktīvi, nekā viņi paši bija bērnībā. Viņi ir nobažījušies par savu bērnu svaru, uzturu un aktivitātes līmeni, kā arī pieaugošajām bērnu aptaukošanās tendencēm. Vairums vecāku vēlas, lai viņu bērni dzīvotu veselīgāk (84%) un lai visa ģimene būtu aktīvāka (87%). Pie ekrāna pavadītais laiks tiek minēts kā viens no lielākajiem izaicinājumiem tam, lai bērni būtu aktīvāki, un vecāki meklē veidus, kā bērnus mudināt dzīvot veselīgāk un aktīvāk, tostarp veicinot visas ģimenes aktivitāti, gatavojot kopā vai veicinot bērnu izpratni par pašu aktivitātes līmeni. Jāatzīmē, ka 75% vecāku norādīja, ka būtu ieinteresēti izmantot aktivitātes mērītājus, lai veicinātu bērnu aktivitāti, un Fitbit ierīces to lietošanas ērtuma un zīmola uzticamības dēļ tika izvēlētas vairāk nekā divreiz biežāk nekā konkurentu produkti.

    Šī izaicinājuma risināšanai Fitbit izveidojuši Ace ierīci, lai mudinātu bērnus no 8 gadu vecuma būt aktīvākiem un kopā ar ģimeni veidot veselīgus ieradumus:

    • Aktivitātes mērīšana: ierīce motivē bērnus kustēties, automātiski mērot veiktos soļus, aktivitātes minūtes un miega rādītājus, kā arī uzstādot dienā veicamo soļu un aktīvo minūšu mērķus. Bērniem no 7 līdz 17 gadu vecumam Pasaules Veselības organizācija rekomendē nodarboties ar fizisku aktivitāti 60 minūtes dienā , un Slimību kontroles un profilakses centrs iesaka 9 līdz 12 stundas miega katru nakti.
    • Atgādinājums kustēties: samaziniet sēdus pavadīto laiku, iestatot personalizētus atgādinājumus, kas mudina bērnus veikt vismaz 250 soļus ik stundu, ar nelielu vibrāciju brīdinot, ka pārāk ilgi sēdēts dīvānā vai pie ekrāna.
    • Balvas par kustēšanos: ierīce mudina bērnus sasniegt noteiktos mērķus, apbalvojot viņus ar apsveikumiem un aizraujošām, krājamām nozīmītēm, kas apskatāmas Fitbit lietotnē viņu (vai Jūsu) tālrunī.
    • Motivējoši izaicinājumi: bērni var sacensties ar ģimenes locekļiem vai draugiem (iespēja pieejama drīzumā) ikdienas un nedēļas nogaļu izaicinājumu pildīšanā, vai arī Ģimenes sacensībā (Family Faceoff) – jaunā veikto soļu izaicinājumā piecu dienu garumā, kas ģimenes locekļiem ļauj savstarpēji sacensties un vienam otru motivēt (iespēja pieejama drīzumā).

    Vecākiem, kuri ļauj saviem bērniem izmantot mūsdienu tehnoloģijas, ir būtiski, lai bērnu privātums būtu aizsargāts. Tādēļ mūsu jaunais Fitbit ģimenes konts ir veidots atbilstoši Likumam par bērnu privātumu tiešsaistē, kā arī citiem privātuma aizsardzības likumiem, ļaujot vecākiem pārvaldīt, ar ko bērni kontaktējas un kādu informāciju redz Fitbit lietotnē:

    • Vecāku skata iestatījums: ļauj jums jebkurā laikā Fitbit lietotnē pārslēgties starp savu un bērna skatījumu, lai pārbaudītu viņu aktivitāti, progresu un apstiprinātu ģimenes locekļu un draugu sūtītos draudzības uzaicinājumus (iespēja pieejama drīzumā). Ace automātiski sinhronizējas ar Android un iOS ierīcēm; sinhronizācija ar Windows ierīcēm būs pieejama drīzumā.
    • Bērna skata iestatījums: ierobežo, kādus datus bērns redz Fitbit lietotnē, piemēram, statistiku, draudzības uzaicinājumus u.c.
    • Esiet kontaktā: ja bērnam ir viedtālrunis, nodrošiniet, ka bērns nekad nepalaidīs garām jūsu zvanu, jo saņems par to paziņojumu tieši uz plaukstas locītavas.

    Fitbit Ace ir pieejama iepriekšpārdošanā interneta vietnē Fitbit.com par €99.95. 2018. gada otrajā ceturksnī ierīce Ace būs pieejama veikalos visā pasaulē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Lapsinieks
    14.03.2018 09:25

    un kur ir ace bildītes?

    digitalk
    14.03.2018 13:26

    fitbit ace pa sotaku pēc pusgada vs xiaomi mi band 2 pa 25 un tagad. ha!

    svimart
    16.03.2018 12:34
    Reply to  digitalk

    vai huawei band 3….

    Reklāma