Web Analytics
More
    Reklāma

    “Fitbit” lietotnē iestrādātā MI funkcija spēs analizēt lietotāja paveikto sportā

    Jaunākie raksti

    4. oktobrī norisinājās viens no lielākajiem “Google” rudens pasākumiem “Made by Google”, kurā uzņēmums prezentēja jaunāko “Pixel” ierīču sēriju, kā arī programmatūras jaunumus. Skaidrs, ka “Google” lielu fokusu lika uz mākslīgā intelekta (MI) risinājumiem, kas iebūvēti gan ierīcēs, gan citos uzņēmuma produktos. Šajā ziņā viens no jaunumiem – ģeneratīvā MI funkcija, kas nākamgad tiks iebūvēta “Fitbit” lietotnē un būs daļa no “Fibit Labs” programmas.

    Jaunā “Fitbit” lietotnē iestrādātā MI funkcija analizēs lietotāja fiziskās spējas un sagatavotību un sniegs vispārēju ieskatu par veiktspēju. Tāpat lietotājam ar prieku asistēs  MI čatbots, kas palīdzēs saprast, kā veicies konkrētajā aktivitātē, piemēram, skriešanas treniņā. Lietotājam tiks sniegta apkopota statistika par konkrēto aktivitāti, piemēram, temps, sirdsritms. Tāpat čatbots centīsies izskaidrot iemeslus aktivitātes rezultātiem, izmantojot saistītos datus, kā miega kvalitāte, citas aktivitātes. Ja treniņš šķita grūtāks nekā ierasts, ļoti iespējams, čatbots varēs atrast saistītu informāciju, kas to izskaidro.

    Reklāma

    Būtiski, ka aktivitātes novērtējums neaprobežosies vien ar čatbota izteikumiem. Lietotājs varēs saņemt arī vizuālu novērtējumu, piemēram, diagrammas veidā, kas detalizētāk ilustrē sniegumu un veiktspējas izmaiņas konkrētajā aktivitātē.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma