Web Analytics
More
    Reklāma

    Google jūnijā ierobežos Fitbit viedpulksteņu darbību

    Jaunākie raksti

    Google paziņojusi, ka grasās ierobežot Fitbit viedpulksteņu lietojamību, no lietotņu veikala izņemot dažādas trešo pušu lietotnes un pulksteņa ekrāna izkārtojumus.

    2021. gada sākumā Google iegādājās sporta viedpulksteņu uzņēmumu Fitbit, kas kopš tā laika jūtami zaudējis savu popularitāti. Tagad Google paziņojusi, ka no 2024. gada jūnija šajos viedpulksteņos vairs nebūs iespējams izmantot trešo pušu izstrādātās lietotnes un speciāli veidotos pulksteņa izkārtojumus.

    Reklāma

    Google nemin konkrētu iemeslu šim solim, bet tas tiek saistīts kopā ar Eiropas Digitālo tirgu aktu. Šīs izmaiņas skars tikai Eiropas Savienības iedzīvotājus, tātad arī Fitbit īpašniekus un lietotājus Latvijā. Līdz jūnijam gan vēl ir iespējams lejupielādēt un iegūt dažāda veida lietotnes savos viedpulksteņos.

    Konkrētie modeļi, kurus skars jaunie ierobežojumi ir Fitbit Sense 2, Fitbit Sense, Fitbit Versa 4, Fitbit Versa 3, Fitbit Versa 2, Fitbit Versa Lite, Fitbit Versa un Fitbit Ionic. Šobrīd uz pulksteņiem iespējams iegūt pat videospēles un kalkulatora lietotni, bet tas viss mainīsies šī gada vasarā. Skaidrs, ka šis zīmols vairs arī nav augsta prioritāte pašam Google.

    Vai kāds no lasītājiem izmanto Fitbit viedpulksteni?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    02.04.2024 08:27

    Laikam grib kādu sodiņu no Eiropas komisijas! :)

    Last edited 28 days ago by Skābene
    Reklāma