Web Analytics
More
    Reklāma

    “Google” savā “Fitbit” lietotnē pievienos mākslīgā intelekta palīgu

    Jaunākie raksti

    Savā nesenajā pasākumā “Checkup 2024” “Google” dalījās ar informāciju, kas aktuāla ir tieši “Fitbit” lietotājiem. Uzņēmums atklāja, ka vēlāk šajā gadā “Fitbit” lietotni papildinās mākslīgā intelekta (MI) robots – personīgais asistents “Fitbit AI”.

    “Google” norāda, ka vēlas, lai lietotāji labāk izprastu savus labsajūtas datus, ko ievāc gan viedpulksteņi, gan viedtālruņi. Uzņēmums stāsta, ka “Fitbit” lietotnē integrētais MI robots šos datus parādīs viegli saprotamā formātā, piemēram, diagrammās. Tāpat lietotājiem tiks piedāvāti praktiski ieskati, pamatojoties uz aktivitātēm, miega kvalitāti un dzīvesveidu.

    Reklāma

    Avots: Google

    Tāpat “Fitbit AI” robots piedāvās aprunāties par veselības datiem un gūt padziļinātāku ieskatu. Piemēram, lietotāji varēs uzdot jautājumu – “Vai ir kāda saistība starp miega ieradumiem un ikdienas aktivitāšu rādītājiem?”. Šādā gadījumā MI palīgs pārskatīs lietotāja datus par miegu un aktivitātēm, apkopos tendences un sniegs detalizētu skaidrojumu. “Fitbit AI” arī spēs saskatīt sakarības starp vairākiem veselības datiem, piemēram, sirdsdarbības aktivitāti un aktivitāšu intensitāti.

    “Fitbit AI” sākotnēji būs pieejams “Fitbit Premium” abonentiem ar “Android” ierīcēm, kuras ir reģistrētas “Fitbit Labs” programmā. “Google” pagaidām nav dalījusies ar precīzu jauno funkciju izlaišanas datumu, tikai norādīts, ka tās būs pieejamas “vēlāk šogad”.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma