Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple šogad koncentrēsies uz iOS stabilitātes un ātrdarbības uzlabošanu

    Jaunākie raksti

    Vēl pirms pāris gadiem Apple iPhone viedtālruņi bija nepārspēts līderis to darbības stabilitātes un ātrdarbības jomā. Tie bija laiki, kad visi Android tālruņi bija gļukaini un bremzīgi briesmu darbi. Tomēr nu situācija ir krietni savādāka un gan Android ierīces (vismaz izteikti dārgajā to galā) kļuvušas krietni stabilākas un darbojas labāk, gan Apple pēdējā gada laikā pieļāvis pamatīgu daudzumu drošības un cita veida kļūdu. Nu vairs nevar teikt, ka iPhone ir vienīgie stabilie viedtālruņi. Pat ne tuvu tam.

    Acīmredzot, to ir sapratusi arī Apple vadība un Axios ziņo, ka Apple programmatūras boss Kregs Federigi (Craig Federighi) savā uzrunā uzņēmuma darbiniekiem ir teicis, ka šogad tiks atliktas vairākas jaunas iOS funkcijas un tā vietā visas pūles tiks veltītas tam, lai padarītu drošāku un stabilāku esošo iOS versiju. Starp atliktajiem uzlabojumiem ir mājas ekrāna pilnveidošana, CarPlay sistēmas saskarnes maiņa, kā arī uzlabojumi e-pasta klientā un kameras un galerijas lietotnēs.

    Reklāma

    Tomēr nav arī tā, ka šogad nesagaidīsim nekādus jaunumus. Paredzams, ka tiks aktīvi turpināts darbs pie papildinātās realitātes risinājumiem, kā arī veselības risinājumu integrācijām un privātuma iestatījumu uzlabojumiem.

    Kas tev kā lietotājam ir svarīgāk – daudz un jaunas funkcijas vai stabilāka ierīces darbība?

    AvotsAxios
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Skābene
    31.01.2018 10:38

    Cik smuka dabīga ābola bilde!

    Ivars Indāns
    01.02.2018 08:53
    Reply to  Skābene

    Ka tikai Apple neņem ļaunā ;)

    Krotow
    31.01.2018 11:55

    “.. visi Android tālruņi bija gļukaini un bremzīgi briesmu darbi …” – tas nu gan ir pārspīlējums :) Tiesa gan, ka pārsvarā Zemes iedzīvotāju nabadzības un arī daudzo kapeiksipēju dēļ visvairāk lieto lētā gala Android tālruņus, kuru kvalitāte visbiežāk ir briesmīga.

    Žetons par ābola bildi :D

    Reklāma