Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple beidzot ļauj App Store publicēt mobilo spēļu emulatorus

    Jaunākie raksti

    Uzņēmums Apple kopš pirmā iPhone iznākšanas beidzot atļauj izmantot un lejupielādēt citu videospēļu platformu emulatorus lietotņu veikalā App Store. Protams, tas saistīts ar Eiropas Savienības regulējumiem, bet šī iespēja pieejama visā pasaulē.

    Tas nozīmē, ka App Store varēs pievienot spēļu emulatorus, un tas varētu būt īpaši interesanti veco spēļu baudīšanai. Tikmēr Apple ir piekodinājis izstrādātājus, ka viņi ir atbildīgi par pareizu autortiesību pārvaldību. Papildu tam norādīts, ka par maksājumu metodi jāizmanto tikai lietotnē atļautās. Spēļu emulatoros arī būs iespējams lejupielādēt dažādas spēles, līdz ar to varētu pietikt ar vienu lietotni.

    Reklāma


    Protams, pašam Apple šī iespēja varētu sniegt papildu ieņēmumus. Reizē ar šīm izmaiņām, Apple beidzot ļauj veikt maksājumus par straumēšanas lietotnēm ārpus pašas lietotnes. Piemēram, lai norēķinātos par Spotify abonementa maksu, lietotājs varēs tikt aizvirzīts uz servisa mājaslapu, kurā veikt maksājumu. Tādējādi Apple atver savu līdz šim slēgto lietotņu maksāšanas tīklu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Prusljix
    08.04.2024 14:32

    Beidzot Apple TV tiks pie konsoles kvalitātes AAA tipa spēlēm, kā tika solīts pie izziņošanas :)

    Krotow
    08.04.2024 14:36

    Nepagāja pat 20 gadi :P

    Reklāma