Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple HomePod viedais skaļrunis veikalu plauktos nonāks jau 9. februārī

    Jaunākie raksti

    Apple HomePod var uzskatīt par tiešu atbildi Google Home un Amazon Echo viedajiem skaļruņiem. Visi trīs ir skaļruņi, kuros iebūvēts virtuālā asistenta atbalsts (katram no šiem ražotājiem tas ir savs) un tādējādi šo ierīci var vadīt gan no mobilās ierīces, gan ar balss komandām. Piemēram, šādi: “Hei, Rigondiņ, lūdzu, atskaņo man jaunāko Dzintara Čīčas hītu!”

    Apple HomePod veikalu plauktos ASV, Lielbritānijā un Austrālijā nonāks 9. februārī un šajos tirgos to jau no šīs piektdienas var iepriekšpasūtīt tiešsaistē. Francijā un Vācijā jaunumu varam gaidīt pēc dažiem mēnešiem. ASV šis jaunais produkts maksās 349 ASV dolārus.

    Reklāma

    Apple HomePod ir nepilnus 20 centimetrus augsta ierīce, kurā iebūvēti seši mikrofoni un astoņi skaļruņi. Tas ļauj šim skaļrunim ne tikai nodrošināt labu skanējumu, bet arī labi uztvert tā saimnieka balss komandas. Ar tām var piekļūt Apple Music mūzikas katalogam, kā arī iestatīt modinātāju vai atgādinājumu, noklausīties jaunākās ziņas, satiksmes vai laikapstākļu informāciju un pat vadīt citas ar HomeKit sistēmu saderīgas sadzīves elektronikas ierīces.

    Sākumā HomePod varēs klausīties tikai kā atsevišķu skaļruni, bet uz gada beigām Apple sola bezmaksas programmatūras atjauninājumu, kas ļaus savienot kopā vairākus šādus skaļruņus un tādējādi apskaņot arī lielāku mājokli vai biroju.

    AvotsApple
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    x
    25.01.2018 12:28

    Hei, podiņ, lūdzu, atskaņo man Kristapa šīsnedēļas podkāstu.

    Kristaps Skutelis
    25.01.2018 12:31
    Reply to  x

    O, pareizi! Tas noteikti labāk par Čīču! :)

    KKTK
    25.01.2018 21:45

    Nu nepārliecinājāt mani, ka man jebkad interesētu laika ziņu atskaņošana no dažiem mikro pīkstuļiem. Par mūziku vispār paklusēsim…

    Krotow
    25.01.2018 22:44
    Reply to  KKTK

    Jauniešu tusiņam ar lielu alko patēriņu pie kājas, kas tur stūrī grab :P

    x
    25.01.2018 23:22
    Reply to  Krotow

    neviens sevi cienošs dionīsa adepts nemainīs getoblasteri pret šādu podu)

    Henrijs
    27.01.2018 19:58

    Ar citiem salīdzinot pārāk dārgi

    Reklāma