Web Analytics
More
    Reklāma

    Android radītājs Endijs Rubins parāda jaunu viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Endijs Rubins (Andy Rubin) ir Android operētājsistēmas pamatlicējs un izveidotājs. 2005. gadā Google iegādājās visas Rubina iestrādnes, uz to pamata tapa Android operētājsistēma, kādu to pazīstam šodien. Rubins pēcāk līdz 2014. gadam strādāja Google par vecāko viceprezidentu, viņa tiešā vadībā tika attīstīta Android operētājsistēma.

    Iepriekš baumas norādīja, ka Endijs Rubins iesaistīties augstākās raudzes Android viedtālruņu izveidē. Viedtālruņu izveide notiek ar Rubina izveidoto stārtapu inkubatora Playground Fund palīdzību, kas tapis īsi pēc Rubina aiziešanas no Google. Playground Fund jau spējis piesaistīt 300 miljonus dolāru, kas viedtālruņu ražošanas biznesā ir visai pieticīgs naudas daudzums.

    Reklāma

    Rubins savā Twitter kontā ir daļēji parādījis topošā viedtālruņa attēlu. Sagaidāms, ka stārtapa tipa uzņēmums Essential Products Inc. radīs kvalitatīvus viedtālruņus, tie tiks veidoti sadarbībā ar uzņēmumu Hon Hai Precision Industry Co., kas plašāk zināms kā Hewlett-Packard, Google un Apple piegādātājs Foxconn. Foxconn arī daļēji pieder Essential Products Inc.

    Visai maz zināms par jauno viedtālruni. Pēc fotogrāfijas var spriest, ka tas būs ar niecīgām ekrāna apmalēm, gluži kā Xiaomi Mi Mix.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma